Braila SHOWROOM
Ramnicu Sarat 86F
Tulcea SHOWROOM
Isaccei 3 km.4

SAKRAL - ARTICOLE

Sakral > Sakral > Descopera tigla metalica cu granule de roca vulcanica – Decra Roman

Descopera tigla metalica cu granule de roca vulcanica – Decra Roman

Publicat: 21 aprilie 2015


 

Descopera tigla metalica cu granule de roca vulcanica – Decra Roman

Tigla metalica cu piatra naturala imbina beneficiile unei tigle metalice si a unei tigle din beton, granulele de roca vulcanica izoleaza termic si fonic, protejeaza impotriva conditiilor meteo extreme si vine cu o garatie nelimitativa de 30 de ani, fiind perfecta pentru casele cu mansarde locuibile.
Aspectul caracteristic al acesteia este insa mentinut prin profilarea semicirculara inalta precum si prin colorarea antichizata, in degrade pe un fond rosu ceramic.


Decra Roman este foarte usor de montat, flexibilitatea tiglei permitand optimizarea materialului pentru cat mai putine pierderi.
In baza planului invelitorii, Sakral ofera echipe specializate de montatori de acoperisuri si consultanta tehnica de specialitate in vederea achizitionarii sistemelor complete de acoperis.

sakral.ro/consultanta

Sakral

comercializarea de sisteme complete de invelitori cu tigla metalica, tigla ceramica, tigla din beton, a ferestrelor de mansarda, cosurilor de fum si a accesoriilor pentru acoperisuri.
Contact
sistemele complete pentru acoperisuri Braila Tulcea
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram