Braila SHOWROOM
Ramnicu Sarat 86F
Tulcea SHOWROOM
Isaccei 3 km.4

SAKRAL - ARTICOLE

Sakral > Sakral > Sakral prezinta noua tigla metalica Ruukki Armorium

Sakral prezinta noua tigla metalica Ruukki Armorium

Publicat: 16 aprilie 2015


 

Sakral va prezinta tigla metalica Ruukki Armorium
Armorium este cel mai inalt profil de tigla metalica de pe piata, are un design unic si elegant, proiectata special pentru acoperisuri cu suprafete mai ample, fiind cea mai potrivita pentru redinte de lux foarte mari, hoteluri, pensiuni sau restaurante. Armorium este alegerea perfecta pentru cei ce isi doresc tot ceea ce este mai bun in materie de produse pentru sisteme complete de acoperisuri.


Durabilitatea Armorium este garantata de acoperirea care protejeaza impotriva umiditatii, coroziunii sau radiatiilor UV. Armorium va fi disponibil cu acoperiri Pural Matt si Purex cu garantie tehnica de pana 50 de ani.

Sfat Sakral:

Va recomandam sa consultati un specialist pentru a efectua calculele de rezistenta a structurii acoperisului casei dumneavoastra, inainte de a incepe lucrarile de renovare sau sa apelati la firma de la care achizitionati tiglele. Acestia pot stabili foarte repede daca trebuie inlocuita doar invelitoarea sau trebuie inlocuita atat invelitoarea cat si structura de lemn a acoperisului.

sakral.ro/consultanta

Sakral

comercializarea de sisteme complete de invelitori cu tigla metalica, tigla ceramica, tigla din beton, a ferestrelor de mansarda, cosurilor de fum si a accesoriilor pentru acoperisuri.
Contact
sistemele complete pentru acoperisuri Braila Tulcea
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram