Braila SHOWROOM
Ramnicu Sarat 86F
Tulcea SHOWROOM
Isaccei 3 km.4

SAKRAL - ARTICOLE

Sakral > Sakral > Deasupra vremurilor cu ferestrele de mansarda Fakro

Deasupra vremurilor cu ferestrele de mansarda Fakro

Publicat: 29 aprilie 2015

Reinventam podurile pentru a revarsa asupra lor lumina. Prin solutii inovatoare si prin utilizarea celor mai bune materiale si tehnologii, Fakro face din fereastra de mansarda un produs de neinlocuit.

Materia prima de baza pentru fabricarea ferestrelor Fakro este lemnul de pin de cea mai buna calitate. Lemnul este impregnat cu fungicid in vid si lacuit cu lac acrilic transparent.
Pentru incaperile cu nivel ridicat de umiditate (bucatarii, bai), Fakro te intampina cu ferestre din lemn lacuit in 3 straturi cu lac poliuretanic de culoare alba.
De asemenea, Fakro ofera si ferestre de mansarda cu tamplarie din PVC, recomandate atat in incaperile cu nivel ridicat de umiditate cat si in spatii care necesita intretinere usoara (sali de sport).

Profilele multicamerale au armatura din otel galvanizat. Materialul nu absoarbe umezeala, fereastra fiin durabila si rezistenta la coroziune. Ferestrele sunt disponibile si in nuante de stejar auriu sau pin. Profilele PVC Fakro sunt in clasa A, cea mai inalta, conform standardelor Europene EN 12608, valabile si in Romania.
La exterior, ferestrele de mansarda Fakro sunt protejate cu profile ambutisate din foi de aluminiu acoperite cu vopsea poliesterica uretanizata, gri-maronie, rezistenta la intemperii si la razele UV.

Sakral

comercializarea de sisteme complete de invelitori cu tigla metalica, tigla ceramica, tigla din beton, a ferestrelor de mansarda, cosurilor de fum si a accesoriilor pentru acoperisuri.
Contact
sistemele complete pentru acoperisuri Braila Tulcea
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram