Braila SHOWROOM
Ramnicu Sarat 86F
Tulcea SHOWROOM
Isaccei 3 km.4

SAKRAL - ARTICOLE

Sakral > Sakral > Precizia sistemelor complete de acoperis Ruukki

Precizia sistemelor complete de acoperis Ruukki

Publicat: 29 aprilie 2015

Toate elementele acoperisului Ruukki sunt realizate cu acelasi grad de precizie.

Sistemul pluvial completeaza functionalitatea acoperisului

Sistemul de jgheaburi si burlane Ruukki asigura o drenare eficienta a apei de pe acoperis, fiind rezistent la cele mai vitrege conditii climatice. Elementele componente sunt precis dimensionate, perfect functionale si usor de montat. Sunt fabricate din otel finlandez cu strat de protectie Pural pe ambele fete, avand garantie tehnica de 20 ani.

Jgheaburile si burlanele Ruukki pot fi folosite atat la completarea sistemelor de acoperisuri noi cat si la cele existente, indiferent de tipul sau materialul acestora: metalice, din ceramica, beton sau bituminoase. Sunt disponibile intr-o gama variata de culori pentru o asortare armonioasa la cromatica acoperisului sau casei in ansamblul sau.

Elemente de ventilatie, accesorii standard sau speciale

Ofera-i acoperisului caminului tau toate elementele de care are nevoie pentru a fi un sistem complet, etans si functional pana la cele mai mici detalii.
Profilele de inchidere si accesoriile de siguranta sunt realizate prin procedee moderne de fabricatie din acelasi material de calitate finlandeza ca si profilul de acoperis, in culori similare sau asortate dupa preferintele tale. Astfel, vei avea garantia ca nu vor fi diferente de rezistenta in timp, de nuante sau de finisaj in raport cu acoperisul in sine. In plus, prin faptul ca sunt standardizate, te poti baza pe un timp mult mai rapid de livrare al acestor elemente componente – pentru ca montajul sa se desfasoare in cele mai bune conditii.
Profilele de etansare sunt necesare la coame si dolii, pe cand suruburile autofiletante cu garnitura sunt utilizate pentru a fixa profilele de tigla metalica ale acoperisului. Sunt livrate in aceeasi culoare cu cea pe care ai ales-o pentru tabla de acoperis, astfel incat sa obtii in final un aspect estetic perfect asortat. Toate elementele de ventilatie, accesoriile standard sau cele speciale sunt integrate cu bun gust si discret in ansamblul acoperisului.

Accesorii de siguranta

Un sistem complet de acoperis trebuie sa fie sigur. Chiar daca vei avea nevoie extrem de rar sa lucrezi pe acoperis, este primordial sa poti face acest lucru in maxima siguranta, fara niciun risc. Inclusiv legislatia in vigoare impune prezenta acestor elemente de securitate in componenta unui acoperis.
Accesoriile de siguranta furnizate de Ruukki sunt in conformitate cu noile reglementari ori directive prevazute de legislatia in domeniu. Produsele sunt realizate din otel galvanizat, cu sau fara protectie multistrat. Diversele modele de tigla metalica precum si Ruukki Classic au elemente de fixare specifice pentru podete si bariere de zapada. Pentru instalare, trebuiesc folosite accesoriile specifice fiecarui model.

Sakral

comercializarea de sisteme complete de invelitori cu tigla metalica, tigla ceramica, tigla din beton, a ferestrelor de mansarda, cosurilor de fum si a accesoriilor pentru acoperisuri.
Contact
sistemele complete pentru acoperisuri Braila Tulcea
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram