Braila SHOWROOM
Ramnicu Sarat 86F
Tulcea SHOWROOM
Isaccei 3 km.4

SAKRAL - ARTICOLE

Sakral > Sakral > Respira aer proaspat alaturi de Fakro

Respira aer proaspat alaturi de Fakro

Publicat: 29 aprilie 2015

Aerul din incapere este intotdeauna proaspat alaturi de o ventilatie fara operatiuni de intretinere de la Fakro

Avand in vedere etanseitatea tamplariei utilizate, in constructiile moderne pot aparea probleme de ventilatie necorespunzatoare, care, la randul lor, pot provoca formarea condensului in camera.

 In scopul reducerii acestui fenomen, ferestrele de mansarda Fakro sunt dotate cu diferite tipuri de clapete de aerare:
V40P
Fakro utilizeaza clapeta de aerare cu debit autoreglabil, V40P, ca dotare standard pentru majoritatea ferestrelor sale, asigurand un microclimat sanatos si o cantitate optima de aer proaspat in incapere, cu cheltuieli minime. Clapeta V40P are un debit de pana la 49m3/h (in functie de latimea ferestrei) la o presiune de 10Pa.
V35
Clapeta de aerare V35 este eficienta datorita faptului ca fluxul de aer se poate regla manual. Cand este complet deschisa, aceasta permite patrunderea aerului proaspat cu un debit de pana la 41m3/h la o diferenta de presiune de 10Pa, depinzand de latimea ferestrei. Umiditatea aerului din interiorul camerei este redusa in mod eficient, limitandu-se astfel si fenomenul de condens.
V10
Clapeta de aerare V10 ofera posibilitatea reglarii manuale a fluxului de aer. Cand este complet deschisa, aceasta permite patrunderea aerului proaspat cu un debit de pana la 9m3/h la o diferenta de presiune de 10 Pa. Clapeta de aerare V10 ar trebui folosita numai in spatii in care ventilatia gravitationala functioneaza bine.

Sakral

comercializarea de sisteme complete de invelitori cu tigla metalica, tigla ceramica, tigla din beton, a ferestrelor de mansarda, cosurilor de fum si a accesoriilor pentru acoperisuri.
Contact
sistemele complete pentru acoperisuri Braila Tulcea
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram