Braila SHOWROOM
Ramnicu Sarat 86F
Tulcea SHOWROOM
Isaccei 3 km.4

SAKRAL - ARTICOLE

Sakral > Sakral > Spune Da Bramac!

Spune Da Bramac!

Publicat: 29 aprilie 2015

Bramac iti ofera sisteme complete de acoperis perfecte pentru casa ta! Avantajele pentru care ai spune Da Bramac!

1. Rezistenta in orice conditii
Bramac isi supune periodic produsele la diferite teste de rezistenta. Rezultatele o dovedesc: tiglele Bramac sunt cu 25% mai rezistente decat prevede Norma pentru tigla din beton EN 490. Astfel datorita densitatii lor, tiglele Bramac sunt foarte rezistente la caderi de grindina si alte sarcini. Tigla Montero, de exemplu, are o rezistenta cu 50% mai mare decat prevede Norma.

2. Izolarea fonica
Datorita materialului folosit in producerea lor, tiglele din mortar de ciment Bramac ofera o izolare fonica ridicata. Densitatea ridicata si suprapunerea perfecta a tiglelor Bramac actioneaza ca un scut protector in fata zgomotului de afara, avand capacitatea de a reduce zgomotul cu pana la 6 decibeli mai mult decat tigla ceramic. Oamenii resimt acest fapt, ca si reducerea zgomotului la jumatate.
3. O solutie complete
Bramac ofera sisteme complete de acoperis de la A la Z. Pentru fiecare model de tigla, Bramac va pune la dispozitie o intreaga serie de component special si accesorii originale (peste 50 de accesorii), perfect adaptate functional si estetic.
4. Protejeaza mediul inconjurator
In procesul de productie a tiglelor din mortar de ciment emisiile de CO2 sunt vizibil reduse. Cifrele o dovedesc. Emisiile de CO2 sunt mai putine cu 55% in comparative cu tigla ceramic si cu 53% mai scazute fata de tigla metalica. Consumul scazut de energie inregistrat in faza de productie, diferentiaza tiglele Bramac, certificate IBO, de celelalte material pentru acoperis.

Sakral

comercializarea de sisteme complete de invelitori cu tigla metalica, tigla ceramica, tigla din beton, a ferestrelor de mansarda, cosurilor de fum si a accesoriilor pentru acoperisuri.
Contact
sistemele complete pentru acoperisuri Braila Tulcea
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram