Braila SHOWROOM
Ramnicu Sarat 86F
Tulcea SHOWROOM
Isaccei 3 km.4

SAKRAL - ARTICOLE

Sakral > Sakral > 5 semne ca trebuie sa-ti schimbi acoperisul

5 semne ca trebuie sa-ti schimbi acoperisul

Publicat: 3 mai 2015

Top 5 semne care prevestesc schimbarea acoperisului.

1. Tiglele sunt ondulate si ciobite
Tiglele care sunt ondulate sau ciobite sunt un semn foarte bun ca acestea sunt deja batrane si au suportat destula caldura pana acum. Acestea au ajuns stfel pentru ca au suferit destul din cauza inghetului, dezghetului si chiar a vantului. Cand ajung in aceasta stare tiglele incep sa se rupa usor si sa se ciobeasca pe margini.
2. Granule lipsa sau chiar bucati lipsa
Burlane prost amplasate, lipsa de jgheaburi sau drenaj prost proiectat pot provoca un efect de cascada care spala granulele in timp. Imbatranirea unui sistem de acoperis sau daunele fizice pot provoca, de asemenea, bucati lipsa din tigla si o pierdere de granule. Cand se pierd granulele de protectie ale tigle, aceasta începe sa se intareasca la expunerea la caldura si soare. Pierderea aceasta pe un sistem de acoperis va accelera imbatranirea si decadere sindrila si poate deveni un punct de intrare pentru apa de ploaie.
3. Tigle sparte sau lipsa
Tiglele sparte sau lipsa sunt perfecte pentru infiltrarea apei. Doua cauze principale pentru aceste lipsuri sunt vantul puternic si excesiv si daunele fizice.
4. Tigle deranjate
Tiglele deranjate, nelalocul lor ca niste valuri, de obicei pe verticala, foarte firave la vant sau gheata. De obicei tiglele deranjate sunt cauza varstei inaintate a acoperisului sau a instalarii necorespunzatoare.
5. Imbinari deteriorate
Imbinarile situate in jurul luminatoarelor, streașinii, detalii de perete, stive, si cosuri de fum sunt supuse separarii. Detaliile intermitente ale acestora pot ridica tiglele sau le pot separa. Expansiunea și contractia va determina elemente de fixare sa se elibereze si sa se ridice astfel permitand apei sa intre.
Daca observati oricare dintre semnele mentionate mai sus ar putea fi necesar să schimbati acoperisul sau sa il reparati, preferabil cu ajutorul unui constructor specializat. O scurgere de pe acoperis nu este intotdeauna evidenta imediat in interiorul unei case; se pot deteriora izolarea si invelisul cauzand, intr-un final, costuri majore. Apelati la un specialist in constructia de acoperisuri inainte ca probleme dumneavoastra sa se majoreze.

Sakral

comercializarea de sisteme complete de invelitori cu tigla metalica, tigla ceramica, tigla din beton, a ferestrelor de mansarda, cosurilor de fum si a accesoriilor pentru acoperisuri.
Contact
sistemele complete pentru acoperisuri Braila Tulcea
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram