Braila SHOWROOM
Ramnicu Sarat 86F
Tulcea SHOWROOM
Isaccei 3 km.4

SAKRAL - ARTICOLE

Sakral > Sakral > Sporeste securitatea locuintei tale alaturi de Fakro

Sporeste securitatea locuintei tale alaturi de Fakro

Publicat: 14 mai 2015

Dorinta de a te simti in siguranta in locuinta ta este acum indeplinita de ferestrele Fakro.

Ferestrele de mansarda trebuie sa asigure atat siguranta utilizatorilor, cat si protectie impotriva efractiei. Sistemul special topSafe de consolidare a structurii si feroneriei ferestrelor de mansarda sporeste semnificativ gradul de protectie impotriva efractiei si protejeaza impotriva caderilor accidentale in timpul lucrarilor la acoperis.
Principalele caracteristici ale sistemului topsafe sunt:
- suruburi mai lungi si mai groase, orientate astfel incat sa previna la maxim ruperea balamalelor si smulgerea cercevelei
- profil metallic care intareste incuietoarea ferestrei
- ranfortul partii inferioare a cercevelei (sub maner)
Geamul securizat, feroneria intarita si cerceveaua ranforsata ce alcatuiesc sistemul topSafe au ca rezultat final acordarea clasei de siguranta minim III conform EN 13049 pentru intregul produs, inclusive pentru geam.
Fakro este prima companie care a introdus pe piata o oferta complete de ferestre de mansard care au clasa de siguranta minim III.
Ferestrele de mansarda Fakro pot fi echipate cu sticla interioara laminate, care garanteaza siguranta chiar si in caz de spargere. Ferestrele de mansard Fakro garanteaza siguranta utilizatorilor si ofera protective impotriva caderilor accidentale in timpul lucrarilor efectuate la acoperis.

Sakral

comercializarea de sisteme complete de invelitori cu tigla metalica, tigla ceramica, tigla din beton, a ferestrelor de mansarda, cosurilor de fum si a accesoriilor pentru acoperisuri.
Contact
sistemele complete pentru acoperisuri Braila Tulcea
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram