Braila SHOWROOM
Ramnicu Sarat 86F
Tulcea SHOWROOM
Isaccei 3 km.4

SAKRAL - ARTICOLE

Sakral > Sakral > Ruukki - Calitatea care trece testul timpului

Ruukki - Calitatea care trece testul timpului

Publicat: 14 mai 2015

Calitatea sistemelor complete de acoperis Ruukki trece trece testul timpului, chiar si testul bunului gust.

Casa ta este foarte pretioasa, de aceea trebuie sa ii oferi un acoperis pe masura. Sistemele de acoperis Ruukki iti protejeaza caminul chiar si in cele mai vitrege conditii meteo, indiferent de circumstante. Realizate din otel finlandez de cea mai buna calitate, acoperisurile ruukki sunt durabile, elegante, estetice si se incadreaza perfect in orice stil arhitectural. Si, cel mai important, ofera casei tale un plus de valoare.
Fie ca iti doresti sa renovezi sau sa construiesti o casa noua, oferta Ruukki este complexa si in acelasi timp completa, oferindu-ti un sistem integrat de caoperis. Ai de unde alege pentru ca iti oferim o gama variata de modele, forme si culori si iti garantam ca vei beneficia de o solutie durabila, extrem de usor de intretinut de-a lungul timpului. Iar daca vei adauga acsei tale sistemul pluvial si accesoriile de siguranta de la Ruukki, acoperisul va deveni complet, armonios si perfect functional pana la cele mai mici detalii. Prin urmare, de la Ruukki primesti o solutie simpla, fara batai de cap, atat pentru tine cat si pentru constructor.

Sakral

comercializarea de sisteme complete de invelitori cu tigla metalica, tigla ceramica, tigla din beton, a ferestrelor de mansarda, cosurilor de fum si a accesoriilor pentru acoperisuri.
Contact
sistemele complete pentru acoperisuri Braila Tulcea
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram