Braila SHOWROOM
Ramnicu Sarat 86F
Tulcea SHOWROOM
Isaccei 3 km.4

SAKRAL - ARTICOLE

Sakral > Sakral > Siguranta topSafe

Siguranta topSafe

Publicat: 8 mai 2015

Sentimentul de securitate este una dintre nevoile primare ale oricarei fiinte umane. Vrem sa ne simtim in siguranta pe strada, cand calatorim, în timpul evenimentelor organizate si, bineanteles, ne intereseaza cel mai mult siguranta in propriile case.

Niciunul dintre noi, constient, nu ar cumpara un produs care i-ar putea pune în pericol siguranta. Ferestrele de mansarda sunt un produs specific, instalat în structura acoperisului, prin urmare trebuie sa asigure (pe langa functiile de iluminare si de ventilare) atat siguranta utilizatorilor, protectie impotriva efractiei cat si protectie impotriva caderilor accidentale in tipul lucrarilor efectuate la acoperis. Caderile accidentale sunt o amenintare imperceptibila dar, conform statisticilor din SUA, pe durata unui an, 23 de persoane au murit în acest fel.

FAKRO are in vedere siguranta clientilor sai, introducand gemurile securizate ca echipament standard pentru fereastrele de mansarda. Pana acum a fost dificila evaluarea in mod oficial a sigurantei produselor. In prezent, este foarte SIMPLU deoarece, la 1 februarie 2007, a fost implementat un standard armonizat pentru ferestre si usi în întreaga Europa EN 14351-1. Este alcatuita din norma standard 13049, care se refera la ferestrele de mansarda si face posibila definirea exacta a nivelului de siguranta. Standardul il determina cele 5 clase de siguranta care se refera la caderea pe fereastra a unui corp cu greutatea de 50 kg, de la o anumita inaltime.

FAKRO este prima companie care a introdus pe piata o oferta completa de ferestre de mansarda care au clasa de siguranţa minim III.
In acoperisuri cu panta mai mica de 30°, FAKRO recomanda instalarea ferestrelor de mansarda care satisfac cel putin clasa III de siguranta.
Un hornar sau o persoana care monteaza o antena pe acoperis nu va cadea în interior in cazul in care va pasi pe cercevea. Aceasta da garantia ultilizarii în siguranta a cladirii. In ziua de azi se aude de tot mai multe spargeri prin efractie în apartamente si case.

Cresterea averii populatiei in zilele noastre se reflecta prin produsele de mobilier si obiecte din ce in ce mai valoroase aflate in casele oamenilor.

Prin urmare, dorinta de a proteja aceste bunuri valoroase este fireasca. Proprietarii de cladiri investesc in sisteme anti-furt care asigura tamplaria verticala, dar uita frecvent de ferestrele de acoperis. Statisticile sunt alarmante si dovedesc faptul ca efractia se produce tot mai des prin ferestrele de mansarda, topSafe.

Pentru a limita numarul efractiilor prin ferestrele de mansarda, compania FAKRO a introdus sistemul inovator topSafe de consolidare a structurii si feroneriei ferestrelor sale de mansarda.

Principalele caracteristici ale sistemului topSafe sunt:
Solutii inovatoare de ramforsare a balamalelor
Suruburile mai lungi si mai groase sunt orientate astfel încat sa previna la maxim ruperea balamalelor si smulgerea cercevelei,
Profil metalic care intareste incuietoarea ferestrei.

Ferestrele fabricate in sistem topSafe au o rezistenta sporita la posibilele tentative de efractie. Ferestrele de mansardă FAKRO nu se pot deschide cu usurinta. De exemplu, apasarea energica cu piciorul a partii superioare externe a ferestrei nu va duce la deschiderea cercevelei sau ruperea balamalelor. Puteti dormi linistit stiind ca, pe acoperisul dumneavoastra sunt montate cele mai sigure ferestre de mansarda - ferestrele FAKRO.

Sakral

comercializarea de sisteme complete de invelitori cu tigla metalica, tigla ceramica, tigla din beton, a ferestrelor de mansarda, cosurilor de fum si a accesoriilor pentru acoperisuri.
Contact
sistemele complete pentru acoperisuri Braila Tulcea
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram