Braila SHOWROOM
Ramnicu Sarat 86F
Tulcea SHOWROOM
Isaccei 3 km.4

SAKRAL - ARTICOLE

Sakral > Sakral > Cauzele condensului si mucegaiului

Cauzele condensului si mucegaiului

Publicat: 8 mai 2015

Aparitia igrasiei este cauzata de foarte multi factori, mobila excesiva, gatire, aburi.

Ferestrele din ziua de azi sunt concepute ca sa etanseze cit mai perfect. Dar acest avantaj induce si o problema: aerisirea datorata imperfectiunii tamplariilor vechi dispare, este aproape zero, nemaiputand face o evacuare obisnuita a condensului din aer.

Alte caracteristici schimbate ce avantajeaza fenomenul de condens sunt: reducerea volumului de aer din incaperi (exemplu: mobila multa), subtierea peretilor, desfiintarea ghenelor de aerisire, izolarea in exces a peretilor, etc. Totodata prin folosirea centralelor proprii pe gaz a disparut si ciclicitatea de racire-incalzire, cand diferenta de temperatura ajungea chiar si la 15 grade, dar prin supraincalzire peretii si suprafetele umede au avut timp sa se usuce.

Aparitia igrasiei este cauzata de mai multi factori. De exemplu, daca o casa este noua, peretii inca nu s-au uscat, emanand continuu aburi, daca se gateste, se spala, se face baie. Chiar si organismul uman emana prin respiratie si transpiratie o cantitate insemnata de vapori. O familie prin prezenta si prin activitatile sale zilnice produce aproximativ 5 litrii de vapori.
Intr-un mod gresit se considera ca de vina sunt tamplariile noi, desi acestea isi fac numai datoria de a izola, tinand in interior toti vaporii si aburii produsi.

Sakral

comercializarea de sisteme complete de invelitori cu tigla metalica, tigla ceramica, tigla din beton, a ferestrelor de mansarda, cosurilor de fum si a accesoriilor pentru acoperisuri.
Contact
sistemele complete pentru acoperisuri Braila Tulcea
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram