Braila SHOWROOM
Ramnicu Sarat 86F
Tulcea SHOWROOM
Isaccei 3 km.4

SAKRAL - ARTICOLE

Sakral > Sakral > Bramac – Protectie sporita in fata fortelor naturii

Bramac – Protectie sporita in fata fortelor naturii

Publicat: 14 martie 2015


 

Avantajele sistemelor complete de acoperis Bramac in fata fortelor naturii.

Tiglele Bramac rezista cu mult mai bine impotriva vantului si a furtunii decat invelitoarele mai usoare. Bramac isi supune produsele unor teste desfasurate  in cel mai mare canal de vant din Europa. Rezultatele o dovedesc, sistemele complete de acoperis Bramac rezista la incarcari din vant cu viteze de pana la 180 km/ora.

Datorita densitatii lor, in comparative cu alte tipuri de invelitori, sistemele complete de invelitori Bramac sunt foarte rezistente la caderi de zapada si de grindina.

Cu cat un acoperis este mai solid si mai rezistent cu atat ofera o izolare fonica mai buna. In comparative cu invelitorile din table, tiglele din beton au o capacitate de a reduce zgomotele cu pana la 6 decibeli mai mare. Astfel avea garantat un somn mai linistit.

Sfat Bramac:

Va recomandam sa consultati un specialist pentru a efectua calculele de rezistenta a structurii acoperisului casei dumneavoastra, inainte de a incepe lucrarile de renovare sau sa apelati la firma de la care achizitionati tiglele. Acestia pot stabili foarte repede daca trebuie inlocuita doar invelitoarea sau trebuie inlocuita atat invelitoarea cat si structura de lemn a acoperisului.

Sakral

comercializarea de sisteme complete de invelitori cu tigla metalica, tigla ceramica, tigla din beton, a ferestrelor de mansarda, cosurilor de fum si a accesoriilor pentru acoperisuri.
Contact
sistemele complete pentru acoperisuri Braila Tulcea
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram