Braila SHOWROOM
Ramnicu Sarat 86F
Tulcea SHOWROOM
Isaccei 3 km.4

SAKRAL - ARTICOLE

Sakral > Sakral > Ventilatia naturala, lumina soarelui si curatenia pot reduce riscul de infectie

Ventilatia naturala, lumina soarelui si curatenia pot reduce riscul de infectie

Publicat: 14 martie 2015

Potrivit unui studiu publicat recent de catre expert Dr. Richard Hobday, infectiile din cladiri sunt o cauza majora de boala la nivel mondial si a mortalitatii. Pentru ca majoritatea dintre noi petrec mai mult de 50% din timpul lor in casa, importanta unui climat bun cu aer curat, lumina soarelui si curatenie este foarte important.

Inainte de inventarea antibioticelor, ventilatia, lumina naturala si curatenia au fost mijloacele de a pastra infectia sub control. Cu toate acestea, rezultatele cercetarii dr. Richard Hobday sugereaza ca proiectarea de cladiri astazi este mai mult axata pe confortul uman, mai degraba decât pe sanatate, care, in cel mai rau caz, poate determina cresterea de boli si mortalitate.

Sustenabilitatea este, potrivit dr. Hobday, crearea unui mediu construit propice care stimuleaza atat corpul si mintea. Cladiri cum ar fi spitalele, scolile si centrele de ingrijire a copilului sunt locuri care au nevoie de deosebit de un climat interior bun si sanatos, deoarece reduc riscul de boli si intaresc sanatatea, capacitatea de invatare, si de auto-dezvoltare.

Centrul de ingrijire danez a copilului, Sunhouse din Horsholm este o dovada concreta ca acest lucru este la indemâna pentru a satisface cerintele viitoare pentru cladiri durabile si, in acelasi timp - pentru a oferi un climat interior sanatos si stimulare. Pe baza principiilor "Casa Activa" - definire a cladirilor cu climat interior sanatos, care reduce la minimum consumul de energie si impactul asupra mediului – Sunhouse a devenit una dintre cele mai perfecte centre-climat de ingrijire de zi din Danemarca.

La finalizare, in 2011, Sunhouse a reusit sa stabileasca noi standarde pentru centrele de durabile de ingrijire a copilului. Este energia neutra si regenerabila de carbon condus si a reusit sa tripleze valoarea luminei zilei definite de codurile daneze de constructii. Copiii au câstigat un loc unde pot invata, trai si juca in armonie cu natura.

Sunhouse, este una dintre cele 21 de cladiri demonstrative ale Grupului VELUX si este deschis pentru vizite.

Grupul VELUX a dovedit ca cladirile viitorului pot fi de fapt construite astazi. Cladirile respecta standardele de energie prezise de constructie ale UE pentru 2020, fara a compromite confortul interior, sanatatea si bunastarea. Aceasta este contributia Grupului VELUX la cautarea unui viitor mai sanatos si durabil.

Sakral

comercializarea de sisteme complete de invelitori cu tigla metalica, tigla ceramica, tigla din beton, a ferestrelor de mansarda, cosurilor de fum si a accesoriilor pentru acoperisuri.
Contact
sistemele complete pentru acoperisuri Braila Tulcea
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram