Braila SHOWROOM
Ramnicu Sarat 86F
Tulcea SHOWROOM
Isaccei 3 km.4

SAKRAL - ARTICOLE

Sakral > Sakral > Alege fereastra Fakro care ti se potriveste

Alege fereastra Fakro care ti se potriveste

Publicat: 23 martie 2015

Ferestrele de mansarda Fakro sunt solutia optima folosita in constructiile moderne. Acestea lumineaza interiorul incaperii, ofera panorama si asigura aerisirea mansardei.

 

In functie de tipul de spatiu si de cerintele clientului, poate fi aleasa fereastra de mansarda potrivita pentru orice incapere.

Ferestrele cu dubla articulare Fakro au un design functional care asigura comfort si usurinta in folosire. Functia de deschidere spre exterior permite apropierea de marginea ferestrei si asigura o panorama larga. Functia de pivotare permite curatarea geamului exterior si operarea rulourilor exterioare.

Ferestrele cu articulare mediana Fakro sunt cea mai populara solutie datorita comfortului si usurintei in folosire. Exista mai multe tipuri de ferestre de mansarda cu articulare mediana, care difera in privinta parametrilor tehnici si a dotarilor, astfel putand fi folosite in diferite incaperi ale mansardei. Ferestrele din lemn sunt montate in incaperile standard ale mansardei (dormitoare, camere pentru copii sau coridoare). In incaperi cu un nivel ridicat de umezeala (bucatarii, bai, spalatorii, uscatorii) pot fi folosite ferestre speciale din PVC sau lemn lacuit in trei straturi cu lac poliuretanic alb.

Pentru cladiri unde se pune accent pe economisirea energiei, se recomanda ferestre cu geamuri foarte eficiente energetic, iar pentru cladirile pasive exista ferestre speciale FTT Thermo U8.

Fereastra de mansarda cu rezistenta sporita la efractie FTP-V P2 Secure este recomandata pentru acoperisuri joase si pentru cladiri in care locuiesc mai multe familii, deoarece aceste locuinte sunt cele mai vulnerabile la spargerile prin ferestre de mansarda.

Ferestrele cu articulare supramediana Fakro se deschid pivotant, iar axul de rotatie este pozitionat deasupra mijlocului ferestrei, astfel incat chiar si o persoana inalta poate sa se apropie de marginea ferestrei deschise. Partea inferioara a canatului actioneaza ca o fereastra cu functie de deschidere superioara iar partea superioara asigura luminare suplimentara.

Ferestrele cu articulare supramediana duet Fakro au doua canaturi, cel superior cu articulare supramediana, iar cel inferior fix, cu geam de protectie laminat.

Fereastra balcon Fakro este o fereastra moderna, mare, cu doua canaturi. Dupa deschiderea canaturilor, in mansarda se creeaza un balcon.

Ferestrele Atic Fakro sunt concepute pentru a fi montate in incaperi unde acoperisul intalneste un perete vertical. Aceste ferestre pot fi combinate cu orice tip de fereastra de mansarda, rezultatul fiind sporirea semnificativa a cantitatii de lumina care patrunde in incapere.

Ferestre termoizolante de acces pe acoperis Fakro sunt ferestre cu deschidere laterala ce se recomnda pentru incaperi locuibile si imbina avantajele ferestrei de mansarda cu cele ale ferestrei de serviciu.

Ferestrele de evacuare a fumului Fakro sunt parte a sistemului de ventilatie gravitationala a fumului si gazelor de ardere in caz de incendiu. In plus, permit ventilarea zilnica si luminarea incaperilor.

Sakral

comercializarea de sisteme complete de invelitori cu tigla metalica, tigla ceramica, tigla din beton, a ferestrelor de mansarda, cosurilor de fum si a accesoriilor pentru acoperisuri.
Contact
sistemele complete pentru acoperisuri Braila Tulcea
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram