Braila SHOWROOM
Ramnicu Sarat 86F
Tulcea SHOWROOM
Isaccei 3 km.4

SAKRAL - ARTICOLE

Sakral > Sakral > Tipuri de acoperis din metal

Tipuri de acoperis din metal

Publicat: 15 iunie 2015

Alege acoperisul din metal perfect pentru casa ta. Cuvantul “metal” se refera la o gama larga cand vine vorba de acoperis. Otelul, otelul inoxidabil, aluminiul, cuprul, zincul si aliajele sunt toate materialele folosite pentru acoperisuri metalice. Fiecare are diferite proprietati care afecteaza durabilitatea, pretul, si aspectul.
Materiale din metal pentru acoperis
Cele mai commune material folosite pentru constructia acoperisurilor sunt cele din otel si aluminiu.
Producatorii au stabilit o serie de acoperiri durabile si finisaje care protejeaza otelul de rugina si coroziune. Otelul este de obicei acoperit cu zinc pentru protectia impotriva coroziunii si apoi sigilat. Un strat de grund epoxidic oferă aderență și un cuptor pe strat superior acril adauga culoare si protectie. Deoarece sistemele foaie sunt proiectate pentru aplicatii comerciale, în general ei sunt date vopsele extrem de durabile. Unul de acoperire fluorocarbon populare folosite pe multe produse se numește Kynar.
Aluminiu, extrem de usor, este utilizat pentru a putea acoperisuri metalice rezidențial. Acesta nu va rugini, dar trebuie să fie vopsite sau acoperite pentru aspectul. Coatings sunt similare cu cele folosite pe otel. Aluminiu este un metal foarte moale, asa ca dents și Marte ușor și nu este aproape la fel de rigid ca otelul. Ecologistii au exprimat îngrijorarea cu privire la utilizarea această resursă prețioasă pentru scopuri cum ar fi acoperișuri. Un strat de grund epoxidic ofera aderenta iar un cuptor pe strat superior adauga culoare si protectie. Deoarece sistemele de foi sunt proiectate pentru aplicatii comerciale, in general ei sunt date de vopsele extrem de durabile.
Aluminiul, extrem de usor, este utilizat pentru acoperisuri metalice rezidențiale. Acesta nu va rugini, dar trebuie sa fie vopsit sau acoperit pentru aspect. Acoperirile sunt similare cu cele folosite pe otel. Aluminiul este un metal foarte moale, și nu este aproape la fel de rigid ca otelul. Ecologistii au exprimat ingrijorarea cu privire la utilizarea acestei resurse pretioase pentru acoperisuri.
Materiale de top pentru acoperisuri de metal
Alte forme de material pentru acoperisuri sunt de asemenea disponibile dar mai costisitoare. Acestea asigura o acoperire perfecta mai ales ca aspect.
Acoperisul din metal si cupru, are radacini in secole de utilizare, nu va rugini, nu are nici un sfarsit, este suficient de moale, si rezista in mod natural. Din pacate, este extrem de costisitor.
Produsele de acoperire din aliaj sunt create pentru putere, intemperii și durabilitate. Costul depinde de materialul specific, dar acestea sunt destul de scumpe.
Acoperisurile din otel inoxidabil, un material pentru acoperisuri foarte scumpe, nu va rugini sau coroda. Acoperirea terna poate da un finisaj mat-gri natural.

Sakral

comercializarea de sisteme complete de invelitori cu tigla metalica, tigla ceramica, tigla din beton, a ferestrelor de mansarda, cosurilor de fum si a accesoriilor pentru acoperisuri.
Contact
sistemele complete pentru acoperisuri Braila Tulcea
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram