Braila SHOWROOM
Ramnicu Sarat 86F
Tulcea SHOWROOM
Isaccei 3 km.4

SAKRAL - ARTICOLE

Sakral > Sakral > Fakro - operare usoara si multa lumina naturala

Fakro - operare usoara si multa lumina naturala

Publicat: 11 iunie 2015

Lumina naturala este viata. Razele calde ale soarelui revarsa peste noi optimism si creeaza dorinta de a avea o viata activa.

Design-ul ferestrelor de mansarda Fakro asigura o mai buna luminare a interiorului incaperii. Datorita pozitionarii clapetei de aerare in partea de sus a tocului, ferestrele de mansarda Fakro au o suprafata vitrata cu pana la 6% mai mare decat a altor ferestre cu aceleasi dimensiuni.
Pozitionarea manerului in partea de jos permite operarea usoara a ferestrelor montate corect, conform DIN 5034-1 (standard valabil pentru piata germana) care recomanda o inaltime minima de 220cm deasupra podelei pentru marginea superioara a sticlei.
Montajul la inaltime mai mare asigura si persoanelor inalte un acces confortabil pana la marginea ferestrei deschise.

 

Contacteaza un agent Sakral pentru oferta de pret Ferestre mansarda Fakro sau vizioneaza toate produsele noastre pentru mansarde.

Sakral

comercializarea de sisteme complete de invelitori cu tigla metalica, tigla ceramica, tigla din beton, a ferestrelor de mansarda, cosurilor de fum si a accesoriilor pentru acoperisuri.
Contact
sistemele complete pentru acoperisuri Braila Tulcea
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram