Braila SHOWROOM
Ramnicu Sarat 86F
Tulcea SHOWROOM
Isaccei 3 km.4

SAKRAL - ARTICOLE

Sakral > Sakral > Star Wars & VELUX Galactic Night Collection

Star Wars & VELUX Galactic Night Collection

Publicat: 17 decembrie 2015

In 2016 se va lansa Star Wars & VELUX Galactic Night Collection, o colectie alcatuita din patru modele foarte atractive atat pentru copii, cat si pentru adulti, reprezentand imagini iconice din universul Star Wars. Rulourile opace sunt create pentru interioare contemporane si se integreaza usor in decorul camerelor pentru copii.


Colaborarea VELUX cu Disney si Lucasfilm aduce in fiecare casa lumea imaginara Star Wars printr-o solutie utila fiecarei familii.

Star Wars & VELUX Galactic Night Collection”, o interpretare moderna a personajelor noi sau cunoscute, este rezultatul experientei noastre in producerea rulourilor decorative si parasolare de calitate si universul spectaculos Star Wars.

 

Cele 4 modele Star Wars – Darth Vader, The Death Star, Kyl O’Ren si Robots – vor fi atractia anului 2016 pentru familiile pasionate de designul interior si indragostite de lumea Star Wars.

 

Preturile rulourilor din noua colectie sunt aceleasi cu cele din colectia existenta Disney & VELUX Dream Collection. Trimite comanda ta chiar acum si in ianuarie clientii tai vor fi primii beneficiari ai unui rulou Star Wars de calitate!

 

May the force be with you!

Sakral

comercializarea de sisteme complete de invelitori cu tigla metalica, tigla ceramica, tigla din beton, a ferestrelor de mansarda, cosurilor de fum si a accesoriilor pentru acoperisuri.
Contact
sistemele complete pentru acoperisuri Braila Tulcea
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram