Braila SHOWROOM
Ramnicu Sarat 86F
Tulcea SHOWROOM
Isaccei 3 km.4

SAKRAL - ARTICOLE

Sakral > Sakral > Acoperisul are nevoie de ventilatie?

Acoperisul are nevoie de ventilatie?

Publicat: 13 ianuarie 2016

Aproape tot ceea ce facem in casa genereaza umiditate, de la gatit, la baie si dus la spalat, uscarea hainelor chiar si respiratia! De-a lungul timpului aceasta umiditate se infiltreaza in mod natural in mansarda sau pod creand necesitatea de ventilatie. In lipsa acesteia umiditatea ramane in pod ducand la mucegai, distrugerea obiectelor stocate in acel spatiu si costuri ridicate de reparatie.


Chiar daca nu ai probleme cu condensarea acum, ar trebui sa iei in considerarea posibilitatea aparitiei acesteia, mai ales in functie de varsta constructiei.

 
Proprietatile cu o varsta mai mare de 50 de ani sunt de obicei acoperite cu dale de argila direct pe capriori, fiind create manual sau in masinarii inexacte, sunt puse iregulat, deci ventilatia exista. Dar acest loc nu poate fi folosit, este racoros si prafuit, inutil pentru depozitare.

 
Proprietatile construite dupa anii ’90 si pana in 2013 au o membrana impermeabila sub dale, o solutie simpla pentru ventilare si probleme de condensare. Cu toate acestea, in anotimpurile reci, din pricina acoperirii cu zapada aceste membrane nu au reusit sa tina umezeala la distanta.

 
Daca mansarda sau podul dumneavoastra a fost izolat si transformat in spatiu locuibil, atunci este nevoie de ventilatie pentru a face aerul sa circule. Acest lucru se poate realiza si cu ferestre de mansarda.(vezi oferta aici)

 
Mai multe detalii despre fenomenul de condens gasesti in articolul Cum sa reglezi fenomenul de condens din locuinta ta.

Sakral

comercializarea de sisteme complete de invelitori cu tigla metalica, tigla ceramica, tigla din beton, a ferestrelor de mansarda, cosurilor de fum si a accesoriilor pentru acoperisuri.
Contact
sistemele complete pentru acoperisuri Braila Tulcea
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram