Braila SHOWROOM
Ramnicu Sarat 86F
Tulcea SHOWROOM
Isaccei 3 km.4

SAKRAL - ARTICOLE

Sakral > Sakral > Ruukki - Partenerul tau de incredere

Ruukki - Partenerul tau de incredere

Publicat: 14 mai 2015

Cu Ruukki alaturi, te poti concentra cu adevarat asupra lucrurilor importante din viata ta.

Cea mai rapida si la indemana metoda de a obtine un acoperis nou.
Pachetul complet oferit de Ruukki reprezinta cea mai eficienta, rapida si sigura metoda de a construi un acoperis durabil si estetic pentru caminul tau.
Un sistem complet de acoperis include: tabla din otel pentru acoperis, structura si materiale pentru izolare, elemente de ventilatie, sisteme de fixare, sistem de jgheaburi si burlane pentru drenajul apelor pluviale si accesorii de siguranta pentru acoperis.
O alegere pe care nu o vei regreta.
Acoperisurile Ruukki din otel finlandez au o greutate redusa si rezista impecabil zeci de ani. Datorita modului in care acestea au fost proiectate si a materialelor din care au fost realizate, nu vei avea nici cea mai mica grija pentru intretinerea lor.
Ruukki este la dispozitia ta.
Ruukki este expertul in otel pe care te poti baza oricand ai nevoie de produse, componente, sisteme si solutii metalice complete. Dezvoltam permanent portofoliul de produse si modele pentru a veni in intampinarea dorintelor si solicitarilor tale.

sakral.ro/consultanta

Sakral

comercializarea de sisteme complete de invelitori cu tigla metalica, tigla ceramica, tigla din beton, a ferestrelor de mansarda, cosurilor de fum si a accesoriilor pentru acoperisuri.
Contact
sistemele complete pentru acoperisuri Braila Tulcea
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram