Braila SHOWROOM
Ramnicu Sarat 86F
Tulcea SHOWROOM
Isaccei 3 km.4

SAKRAL - ARTICOLE

Sakral > Sakral > Decra Octava. Tigla metalica cu piatra naturala.

Decra Octava. Tigla metalica cu piatra naturala.

Publicat: 14 mai 2015

Tigla metalica cu piatra naturala special proiectata pentru eleganta sublima a acoperisului.

Modulele țiglei metalice acoperită cu piatră naturală Decra Octava sunt  proiectate să asigure un finisaj atractiv și economic pentru oricea coperiș cu pantă de minim 12°. Sistemul, disponibil în patru culori, constă într-un modul de oțel cu galvanizare de calitate pe ambele fețe, dar cu aspectul țiglelor tradiționale. Protectia modulului avînd un miez de oțel de 0,45 mm se face prin zincare la rece cu un aliaj de AlZn având grosimea stratului depus de 150 g/mp.
O gamă largă de accesorii completează sistemul. Fiecare modul al țiglei are marginea din față îndoită în jos și pe cea din spate îndoită în sus și este profilat astfel încât să asigure o suprapunere perfectă, atât pe orizontală cât și pe verticală. Dimensiunile la care sunt profilate modulele țiglei metalice Decra permit instalarea mai rapid și cu mai puține elemente de prindere decât în cazul țiglelor tradiționale. Din momentul în care a fost instalat, acoperișul Decra este o invelitoare durabilă și cu costuri reduse de întreținere.

Sakral

comercializarea de sisteme complete de invelitori cu tigla metalica, tigla ceramica, tigla din beton, a ferestrelor de mansarda, cosurilor de fum si a accesoriilor pentru acoperisuri.
Contact
sistemele complete pentru acoperisuri Braila Tulcea
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram