Braila SHOWROOM
Ramnicu Sarat 86F
Tulcea SHOWROOM
Isaccei 3 km.4

SAKRAL - ARTICOLE

Sakral > Sakral > Reparam acoperisul sau il inlocuim?

Reparam acoperisul sau il inlocuim?

Publicat: 18 iunie 2015

O verificare anuala a acoperisului casei tale poate insemna diferenta intre a-l schimba sau a-l inlocui mai tarziu.

Nimeni nu vrea sa se gandeasca la costurile de reconstructie ale unui acoperis, dar la un moment dat va avea nevoie de reconstructie sau de reparare. Cel mai bun lucrupe care poti sa il faci este sa efectuezi controale periodice pe suprafata acoperisului si sa fii constient de performanta sa. Descoperirea problemelor minore din timp ar putea face diferenta intre reparare si inlocuire.

Vestea buna este ca trebuie sa te urci pe acoperis pentru a verifica starea lui sau, poate doar sa te uiti cu un binoclu de la inaltime. Doar pentru ca nu ploua prin acoperis nu inseamna ca nu poate avea probleme.

Cele mai esentiale semne prin care iti poti da seama ca acoperisul tau are nevoie de reparatii sau inlocuire sunt urmatoarele:

- apa stransa in pod dupa o ploaie sau ninsoare

- tigle crapate, curbate, lipsa sau desprinse

- tigle descompune, cu mucegai sau muschi crescuti

- pete vizibile pe peretii interiori sau pe tavan.

Deteriorate sau lipsa, tiglele pot fi cu usurinta inlocuite sau, in cel mai rau caz, iti pot demonstra ca au trait destul si au nevoie de inlocuire totala. Dar daca prezinta fisuri si sunt curbate pe margini este un semn clar ca tot acoperisul trebuie inlocuit.

 

Fa-ti si tu o verificare contactand un agent Sakral.

 

 

Sakral

comercializarea de sisteme complete de invelitori cu tigla metalica, tigla ceramica, tigla din beton, a ferestrelor de mansarda, cosurilor de fum si a accesoriilor pentru acoperisuri.
Contact
sistemele complete pentru acoperisuri Braila Tulcea
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram