Braila SHOWROOM
Ramnicu Sarat 86F
Tulcea SHOWROOM
Isaccei 3 km.4

SAKRAL - ARTICOLE

Sakral > Sakral > Cum sa alegi un cos de fum

Cum sa alegi un cos de fum

Publicat: 19 iunie 2015

Un cos de fum este o investitie pe termen lung care merita o instalare corecta. Este usor sa faci greseli in selectarea si amplasarea un cos de fum,dar va putem ajuta cu niste sfaturi sa evitati problemele si sa obtineti performante maxime de la soba sau semineul dumneavoastra.

Cateva lucruri de luat in considerare:

Cosul de fum trebuie sa se potriveasca cu soba sau semineul dumneavoastra.
Puneti cosul de fum in interiorul casei.
Localizati inima casei unde doriti sa amplasati semineul.
Aveti grija ca noul dvs. cos trebuie sa indeplineasca masurile de siguranta.
Aveti grija de semineu si de horn.

In general, cosul de fum trebuie sa corespundă dimensiunii prizei de soba/semineu. Mai mare nu inseamna mai bine. atunci cand vine vorba de cosuri de fum. In cazuri speciale (cum ar fi un horn foarte inalt), un cos de fum poate fi mai mic decat priza la soba/semineu. Intotdeauna consilierea profesionala inainte de a selecta un tip de horn este preferata.

Sobele si semineele performante au nevoie de cosuri de fum de inalta performanta, iar acestea sunt intotdeauna bine izolate. Dacă ati ales un semineu pur decorativ, fara usi, cu garnitura de etansare si controale de aer, un horn izolat ca zidarie conventional sau cu aer racit de metal ar putea fi alegerea perfecta. Dar daca aveti o soba performanta sau un semineu, veti avea nevoie de un cos de fum de inalta performanta care sa reziste la 650 ° C, un cos de fum specializat sau un sistem captuseala intr-un cos de fum de tip zidarie.

Verifica oferta noastra de cosuri de fum de la Icopal sau cere-ne parerea si noi te vom consilia.

Sakral

comercializarea de sisteme complete de invelitori cu tigla metalica, tigla ceramica, tigla din beton, a ferestrelor de mansarda, cosurilor de fum si a accesoriilor pentru acoperisuri.
Contact
sistemele complete pentru acoperisuri Braila Tulcea
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram