Braila SHOWROOM
Ramnicu Sarat 86F
Tulcea SHOWROOM
Isaccei 3 km.4

SAKRAL - ARTICOLE

Sakral > Sakral > Tipuri de scari modulare metalice

Tipuri de scari modulare metalice

Publicat: 4 decembrie 2015

Exista mai multe tipuri de scari de acces la pod, dar printre cele mai apreciate sunt cele modulare metalice. 

Scarile modulare metalice Fakro se pot gasi in 3 variante: LMS Smart si LMK Komfort, LML Lux si LMF. 

Scara de mansarda Fakro LMS Smart are trei module metalice vopsite in camp electrostatic in culoarea RAL7022. Atat usa cat si tocul sunt din lemn de pin, usa are culoarea bej si poate fi vopsita de catre client pentru a fi in ton cu interiorul incaperii.

Sacra modulara metalica LML este alcatuita din 3 parti pliabile si este conceputa pentru cel mai mare grad de confort. Montajul este simplificat de posibilitatea de ajustare cu usurinta a lungimii vangurilor.

Scara modulara metalica LMF este deasemenea alcatuita din 3 parti pliabile si respecta standardele de rezistenta la incendii, oferind in acelasi timp un acces sigur si confortabil la pod. Scara LMF previne, timp de 120 de minute (EI2 = 120 min, conform normei EN 13501-2), raspandirea fumului si a focului la etajul neincendiat, superior sau inferior.

Toate aceste scari de acces la pod au o sarcina maxima admisa de 200 kg, deci puteti duce in pot aproape orice obiect de mobilier doriti.

Pentru oferta completa Sakral accesati link-ul Scari Acces Pod sau apelati la consultanta Sakral pentru mai multe informatii.

 

 

 

Sakral

comercializarea de sisteme complete de invelitori cu tigla metalica, tigla ceramica, tigla din beton, a ferestrelor de mansarda, cosurilor de fum si a accesoriilor pentru acoperisuri.
Contact
sistemele complete pentru acoperisuri Braila Tulcea
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram