Braila SHOWROOM
Ramnicu Sarat 86F
Tulcea SHOWROOM
Isaccei 3 km.4

SAKRAL - ARTICOLE

Sakral > Sakral > Sakral a montat primul acoperiş revoluţionar Alutytan ICE în România

Sakral a montat primul acoperiş revoluţionar Alutytan ICE în România

Publicat: 8 martie 2019

Sakral, liderul din industria acoperişurilor din sud-estul ţării, a montat primul acoperiş cu ţigla revoluţionară Alutytan ICE în România, produs de Viking Pruszynski, partenerul autohton al celui mai mare producător de învelitori metalice şi sisteme de faţade din Polonia. Clienţii cu cerinţe speciale au acum ocazia de a-şi realiza acoperişuri de înaltă calitate, produse din metale preţioase. „Alutytan ICE este un concept unic de aliaj metalic. Este format din aluminiu, titan, magneziu şi mangan. Acest tip de ţiglă are proprietăţi ignifuge, intrinseci şi o stabilitate excepţională la UV şi radiaţii, încadrându-se în cel mai exigent standard european: EN 10169/2.” a spus Octavian Paris, Area Sales Manager pe Sud-Estul Romaniei al producătorului Viking. „Ţigla Alutytan ICE este extrem de rigidă, are un nivel extrem de redus de ataşare al microorganismelor şi dispune de rezistenţă sporită la abraziune.” a declarat Gabriel Stan, managerul general al distribuitorului şi montatorului de ţiglă Sakral.

Dacă cele mai multe dintre metale îşi pierd ductilitatea şi puterea după câţiva ani, devenind din ce în ce mai fragile, aliajul din care este realizat Alutytan ICE nu cunoaşte efectele îmbătrânirii: studiile au arătat că aliajul inovator propus de producătorul polonez nu îşi pierde proprietăţile nici după 100 de ani. Slăbirea metalelor este cauzată de schimbările de temperatură, însă aluminiul a trecut cu brio testul timpului. Spre exemplu, Catedrala San Gioacchino din Roma are o cupolă de aluminiu, care după mai mult de 100 de ani de la instalare, nu a înregistrat nici o schimbare în ceea ce priveşte rezistenţa şi ductilitatea de care dispune. Şi mai mult decât atât, specialiştii de la Sakral folosesc pentru acoperire vopsele poliuretanice, care se bucură de o rezistenţă deosebită la îmbătrânirea fotochimică şi sporesc rezistenţa la coroziune, ceea ce asigură atât stabilitatea culorii, cât şi durabilitatea lucrării. Paleta standard include nu mai puţin de 24 de culori, iar finisajul impresionant Stucco, care se obţine prin extrudarea aliajului, nu numai că propune un efect estetic unic, dar are şi proprietate de antialunecare. part2 Toate aceste calităţi prezentate nu sunt vorbe goale: Garanţia tehnică a produselor oferite de Viking Pruszynski este nelimitată, iar garanţia estetică pentru produsele ALUTYTAN este de 40 de ani! Stratul de vopsea aplicat pe tablă nu va crăpa, nu se va exfolia şi nu-şi va schimba intensitatea culorii! Ce mai aştepţi? Ia legătura cu Sakral – Distribuitor şi montator de ţiglă metalică din Brăila, o companie cu peste 10 ani de experienţă în industrie, care este gata să-ţi ofere consultanţă tehnică şi oferta de preţ.

Sakral

comercializarea de sisteme complete de invelitori cu tigla metalica, tigla ceramica, tigla din beton, a ferestrelor de mansarda, cosurilor de fum si a accesoriilor pentru acoperisuri.
Contact
sistemele complete pentru acoperisuri Braila Tulcea
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram