Braila SHOWROOM
Ramnicu Sarat 86F
Tulcea SHOWROOM
Isaccei 3 km.4

SAKRAL - ARTICOLE

Sakral > Sakral > Ruukki - rezistenta in cele mai dure conditii climatice

Ruukki - rezistenta in cele mai dure conditii climatice

Publicat: 23 martie 2015

Acoperisul Ruukki este rezistent la actiunea razelor solare, apa si zgarieturi

 

Sistemele complete de acoperis Ruukki sunt proiectate astfel incat sa reziste ani la rand in cele mai dure conditii climatice, indiferent daca ne gandim la impactul soarelui canicular al verii, al ploilor abundente sau al ingheturilor din sezonul rece.

Alege sistemele de acoperis Ruukki si vei avea un acoperis frumos ce va rezista impecabil timp de zeci de ani. Straturile de acoperis Pural Matt si Purex reprezinta un avantaj cheie al acoperisurilor metalice ruukki, oferindu-le o durabilitate remarcabila si o protectie sporita impotriva zgarieturilor sau a coroziunii cauzate de actiunea zapezii si a ghetii.

In acelasi timp, tiglele metalice cu strat de protectie Pural Matt si Purex vor pastra neschimbata culoarea de baza a acoperisului, neutralizand efectul nociv al radiatiilor UV. Aceste straturi de acoperire sunt patentate de Ruukki, demonstrand expertiza pe care am dobandit-o in zeci de ani de fabricatie a sistemelor de acoperisuri metalice.

Sakral

comercializarea de sisteme complete de invelitori cu tigla metalica, tigla ceramica, tigla din beton, a ferestrelor de mansarda, cosurilor de fum si a accesoriilor pentru acoperisuri.
Contact
sistemele complete pentru acoperisuri Braila Tulcea
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram