Braila SHOWROOM
Ramnicu Sarat 86F
Tulcea SHOWROOM
Isaccei 3 km.4

SAKRAL - ARTICOLE

Sakral > Sakral > Ruloul exterior parasolar VELUX

Ruloul exterior parasolar VELUX

Publicat: 30 iulie 2015

Renunta la improvizatii! Alege solutia potrivita!

Vrei sa controlezi lumina sau caldura in mansarda? In lunile iulie si august profita de oferta Velux si alege solutia care ti se potriveste! Ai 10% reducere la achizitia rulourilor parasolare, decorative, a roletelor exterioare si a plaselor impotriva insectelor.

Caracteristici:
Mentine incaperea racoroasa, protejand impotriva caldurii
Protejeaza impotriva caldurii
Material transparent, tip plasa
Se monteaza din interior

Ruloul exterior parasolar VELUX impiedica razele solare sa atinga fereastra, reducand aportul de caldura cu pana la 73%*. Ruloul mentine confortul termic in interior intr-o zi calduroasa, insorita. Ruloul exterior parasolar este transparent, astfel incat te poti bucura de priveliste.
Plasa este transparenta de culoare neagra (5060).
Ruloul exterior parasolar VELUX reduce aportul de caldura cu pana la 73%.

Variante de operare

Pentru a alege corect varianta de operare a produsului tau VELUX, trebuie sa ai in vedere inaltimea la care este amplasata fereastra ta si frecventa cu care vei utiliza ruloul.
Rulourile cu actionare electrica si cele cu motor solar sunt automate, avand telecomanda inclusa, fiind asadar produsele ideale in cazul in care iti doresti confort la superlativ in camerele de la mansarda sau in situatiile in care ferestrele tale VELUX sunt amplasate (foarte) sus.

Operare manuala din interior
Pentru a folosi ruloul exterior parasolar, deschide si roteste fereastra. Apoi fixeaza capatul ruloului in cele doua carlige de prindere din partea inferioara a cercevelei, iar el se va desfasura peste suprafata vitrata a ferestrei.

Automat, actionare electrica
Rulol exterior parasolar electric este controlat de la distanta cu ajutorul inteligentei tablete de control VELUX INTEGRA®, care se livreaza odata cu fereastra de mansarda electrica VELUX INTEGRA®. Este o solutie intuitiva crea iti permite sa controlezi de la distanta ruloul. Tableta de control VELUX INTEGRA® are ecran tactil si programe presetate pentru a-ti face viata confortabila si pentru a beneficia de un climat interior optim. Poti controla ruloul de oriunde din camera si nu-ti ramane decat sa te bucuri de avantajele programelor presetate, de exemplu, posibilitatea de a inchide si deschide ruloul la anumite ore. Daca este necesar, ruloul poate fi ridicat si coborat manual cu bara de operare din partea inferioara a ruloului.

Automat, actionare cu motor solar
Ruloul exterior parasolar cu motor solar se opereaza cu ajutorul telecomenzii incluse. Daca ai o fereastra de mansarda INTEGRA® cu motor solar, poti folosi si inteligenta tableta de control cu ecran tactil VELUX INTEGRA®, care este inclusa in pachetul ferestrei de mansarda VELUX INTEGRA®.
Tableta de control VELUX INTEGRA® ofera o gama de programe presetate pentru sigurarea confortului interior. Poti controla ruloul din orice loc din camera si te poti bucura de toate caracteristicile programelor presetate cum ar fi posibilitatea de a programa rulourile sa se ridice si sa coboare la anumite ore, etc. Daca este necesar, ruloul cu motor solar poate fi operat si manual. Avand in vedere ca bateria solara rezista pana la 600 de operatiuni chiar daca nu este expusa luminii solare, s-ar putea sa nu fie cazul.

Material
Ruloul exterior parasolar VELUX este fabricat din material tip plasa, foarte rezistent, care se comporta bine in timp.
Variantele de rulou cu motor electric si solar au in partea superioara o caseta din aluminiu lacuit, unde ruloul este rulat cand nu este folosit. De asemenea, variantele electrice si solare gliseaza pe exterior pe doua canale laterale, fabricate tot din aluminiu lacuit.

Garantie
Toate produsele VELUX sunt realizate la standarde riguroase, din materiale de cea mai buna calitate si au fost concepute pentru a ne asigura ca vor functiona ireprosabil si dupa utilizarea produsului ani de zile. Toate rulourile si roletele exterioare VELUX beneficiaza de o garantie de 3 ani.

Pentru a afla mai multe detalii viziteaza pagina Ruloului Velux – model MHL sau apeleaza la consultanta Sakral.

Sakral

comercializarea de sisteme complete de invelitori cu tigla metalica, tigla ceramica, tigla din beton, a ferestrelor de mansarda, cosurilor de fum si a accesoriilor pentru acoperisuri.
Contact
sistemele complete pentru acoperisuri Braila Tulcea
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram