Braila SHOWROOM
Ramnicu Sarat 86F
Tulcea SHOWROOM
Isaccei 3 km.4

SAKRAL - ARTICOLE

Sakral > Sakral > 2 in 1: intuneric si control al luminii. Ruloul Duo Velux

2 in 1: intuneric si control al luminii. Ruloul Duo Velux

Publicat: 4 august 2015

Renunta la improvizatii! Alege solutia potrivita!

Vrei sa controlezi lumina sau caldura in mansarda? In lunile iulie si august profita de oferta Velux si alege solutia care ti se potriveste! Ai 10% reducere la achizitia rulourilor parasolare, decorative, a roletelor exterioare si a plaselor impotriva insectelor.

Caracteristici:
2 in 1: intuneric si control al luminii
Operare pe sine glisante si pozitionare flexibila
24 de culori ale ruloului opac in combinatie cu un rulou plisat alb


Design modern potrivit perfect ferestrei de mansarda
Montare rapida prin sistemul unic Pick&Click®

Ruloul Velux Duo este o combinatie intre un rulou opac si un rulou plisat care iti permite sa beneficiezi de cantitatea de lumina dorita - ruloul opac blocheaza patrunderea luminii, iar ruloul plisat diminueaza lumina in functie de preferinte. Cele doua rulouri sunt cuplate in tandem printr-o bara de operare, cu ajutorul careia se creeaza combinatia dorita dintre lumina difuza si intuneric.

Varianta de operare - Operare manuala pe sine glisante

Ruloul Velux Duo este mascat in partea superioara a ferestrei, de unde ruleaza pe sine glisante, avand posibilitatea de a se opri in orice pozitie.
Ruloul are doua bare de operare care pot fi actionate independent - chair daca cele doua rulouri sunt cuplate in tandem: prima bara de operare se afla intre cele doua rulouri, a doua se afla in partea inferioara a ruloului plisat. De aceea, este usor sa controlezi ce cantitate de lumina sa blochezi cu ruloul opac sau cata lumina sa lasi in interior prin ruloul plisat. Actioneaza barele de operare in sus sau in jos, pentru a obtine efectul dorit.
Pentru ferestrele montate la inaltime, iti recomandam si o tija de control, prelungitor pentru tija si adaptor pentru rulouri glisante.

Material
Ruloul VELUX Duo este certificat OEKO-TEX®. Certificatul atesta calitatea materialelor folosite pentru fabricarea rulourilor, fiind garantia unui produs sigur pentru tine si copilul tau. Ruloul gliseaza pe sine laterale, elegante, din aluminiu.

Garantie
Toate produsele VELUX sunt realizate la standarde riguroase, din materiale de cea mai buna calitate si au fost concepute pentru a ne asigura ca vor functiona ireprosabil si dupa utilizarea produsului ani de zile. Toate rulourile si roletele exterioare VELUX beneficiaza de o garantie de 3 ani.

Pentru a afla mai multe detalii viziteaza pagina Ruloului Velux – model DFD sau apeleaza la consultanta Sakral.

 

Sakral

comercializarea de sisteme complete de invelitori cu tigla metalica, tigla ceramica, tigla din beton, a ferestrelor de mansarda, cosurilor de fum si a accesoriilor pentru acoperisuri.
Contact
sistemele complete pentru acoperisuri Braila Tulcea
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram