Braila SHOWROOM
Ramnicu Sarat 86F
Tulcea SHOWROOM
Isaccei 3 km.4

SAKRAL - ARTICOLE

Sakral > Sakral > Filtreaza lumina asa cum iti doresti. Rulou plisat, pe sine glisante

Filtreaza lumina asa cum iti doresti. Rulou plisat, pe sine glisante

Publicat: 11 august 2015

Renunta la improvizatii! Alege solutia potrivita!

Vrei sa controlezi lumina sau caldura in mansarda? In lunile iulie si august profita de oferta Velux si alege solutia care ti se potriveste! Ai 10% reducere la achizitia rulourilor parasolare, decorative, a roletelor exterioare si a plaselor impotriva insectelor.

Caracteristici:
Filtreaza lumina si creeaza o ambianta placuta
Elegant, efect de lumina decorativa
Operare usoara pe sine glisante; 2 bare de operare
20 de culori si modele diferite

Ruloul plisat VELUX este o modalitate eleganta de a crea atmosfera intima si confortabila in casa, adaugand efecte de lumina difuza si culoare fiecarei incaperi. Operarea pe sine glisante ofera flexibilitate in pozitionarea ruloului pe fereastra. Potriveste barele de operare de sus si de jos asa cum iti doresti si bucura-te de lumina atenuata a sparelui, fara sa iti fie obstructionata intreaga priveliste.
Ruloul plisat VELUX incalzeste atmosfera in camera. Cantitatea de diminuare a luminii difera in functie de culoarea ruloului.

Variante de operare

Pentru a alege operarea corecta pentru ruloul tau VELUX, ar trebui sa iei in calcul locul de amplasare al ferestrei de mansarda si frecventa de pozitionare a ruloului.
Rulourile plisate cu actionare electrica au telecomanda si sunt optiunea ideala pentru cei cu ferestre de mansarda VELUX greu accesibile, sau pentru cei ce doresc un lux inovativ suplimentar pentru camera de la mansarda.

Doua bare de operare pentru pozitionarea ruloului oriunde pe fereastra
Ruloul plisat cu operare manuala are doua bare mobile de operare, fiind foarte usor de folosit. Ruloul gliseaza pe sinele laterale iar operare este lina, cu posibilitate de oprire in orice pozitie. Barele de operare sunt flexibile, nefiind fixate nici sus, nici jos si iti permit sa ajustezi pozitia ruloului de sus in jos sau de jos in sus. Foloseste barele de operare pentru a ridica sau a lasa jos ruloul, dupa cum doresti.
Pentru ferestrele montate la inaltime, poti achizitiona o tija de control, prelungitor pentru tija si adaptor pentru rulouri glisante.

Automat, actionare electrica
Ruloul plisat electric se actioneaza cu ajutorul inteligentei tablete de control VELUX INTEGRA® care este inclusa in pachetul ferestrei de mansarda electrice VELUX INTEGRA®. Tableta este intuitiva si iti permite sa controlezi ruloul de la distanta. Are ecran tactil si programe presetate pentru a-ti face viata mai usoara si mai confortabila, astfel incat tu sa beneficiezi de un climat interior optim. Poti controla ruloul de oriunde din camera si nu-ti ramane decat sa te bucuri de avantajele programelor presetate, de exemplu, posibilitatea de a inchide si deschide ruloul la anumite ore, etc.
Daca este necesar, ruloul poate fi ridicat si coborat manual cu bara de operare din partea inferioara a ruloului.

Material
Rulourile plisate VELUX sunt realizate din material plisat de poliester. Ruloul gliseaza pe sine laterale inguste si elegante fabricate din aluminiu anodizat.

Garantie
Toate produsele VELUX sunt realizate la standarde riguroase, din materiale de cea mai buna calitate si au fost concepute pentru a ne asigura ca vor functiona ireprosabil si dupa utilizarea produsului ani de zile. Toate rulourile si roletele exterioare VELUX beneficiaza de o garantie de 3 ani.

Pentru a afla mai multe detalii viziteaza pagina Ruloului Velux – model FHL sau apeleaza la consultanta Sakral.

Sakral

comercializarea de sisteme complete de invelitori cu tigla metalica, tigla ceramica, tigla din beton, a ferestrelor de mansarda, cosurilor de fum si a accesoriilor pentru acoperisuri.
Contact
sistemele complete pentru acoperisuri Braila Tulcea
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram