Braila SHOWROOM
Ramnicu Sarat 86F
Tulcea SHOWROOM
Isaccei 3 km.4

SAKRAL - ARTICOLE

Sakral > Oferte > Un acoperis participant este un acoperis castigat!

Un acoperis participant este un acoperis castigat!

Publicat: 28 septembrie 2020

Toamna vine cu o noua campanie!

In perioada 28 septembrie - 10 decembrie 2020 desfasuram Campania 50% discount in care poti castiga acest discount la achizitionarea unui nou acoperis Gerard.

Orice persoana fizica sau juridica care este proprietarul unei locuinte si doreste sa achizitioneze un acoperis poate participa la campanie. Va trebui doar sa marchezi locatia pe care o ai sau urmeaza sa o ai in proprietate pe o harta prestabilita pe care o gasesti pe site-ul oficial Gerard, www.acoperisurigerard.ro, si sa completezi formularul cu datele la care poti fi contactat.

Odata indeplinite aceste conditii, intri automat in tombola pentru un Voucher de 50% discount pentru un acoperis Gerard, in limita a 2500 euro, TVA inclus. Singura conditie este ca locuinta sa fie inscrisa in formularul de pe site-ul www.acoperisurigerard.ro in perioada campaniei, iar acoperisul sa fie achizitionat pana la data de 15.06.2021

Regulamentul campaniei poate fi consultat pe site-ul Gerard

Contacteaza un agent Sakral

Sisteme complete de invelitori cu tigla metalica,
tigla ceramica, tigla din beton in Braila si TULCEA
0339.115.139
Contact

Sakral

comercializarea de sisteme complete de invelitori cu tigla metalica, tigla ceramica, tigla din beton, a ferestrelor de mansarda, cosurilor de fum si a accesoriilor pentru acoperisuri.
Contact
sistemele complete pentru acoperisuri Braila Tulcea
Top phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram