Braila SHOWROOM
Ramnicu Sarat 86F
Tulcea SHOWROOM
Isaccei 3 km.4

SAKRAL - ARTICOLE

Sakral > Oferte > Prinde acum promotia Velux!

Prinde acum promotia Velux!

Publicat: 15 octombrie 2020

Diminețile mai reci ne duc cu gândul la apropierea iernii și la căldura din casele noastre. Confortul familiei noastre primează, prin urmare lansăm o nouă  campanie promoțională, care se adresează tuturor celor care își doresc confort sporit în noua lor locuință de la mansardă.

Promoția se va desfășura în perioada 15 oct - 30 nov 2020 și conține ferestre cu 3 foi de sticlă și izolare termică superioară și rame de montaj care etanșează perfect. Ruloul parasolar este un bonus, având prețul de 5 lei.

Pachetul promoțional include:
  • Ferestre de mansardă VELUX manuale din gama Standard Plus: GLL 1061, GLL 1061 B și GLU 0061, GLU 0061 B.
  • Rame de etanşare individuale cu kit de izolare termică inclus (EDW/ EDS 2000) și/sau rame de etanșare combi EKW/EKS 0021F, (potrivite pentru combinația de 2 ferestre de mansardă VELUX pe orizontală) + kit de izolare termică (BDX 2000).
  • Rulou exterior parasolar manual MHL, la prețul recomandat de 5 lei

Promoția este valabilă pentru toate dimensiunile disponibile în stocul Velux.

Contacteaza un agent Sakral

Sisteme complete de invelitori cu tigla metalica,
tigla ceramica, tigla din beton in Braila si TULCEA
0339.115.139
Contact

Sakral

comercializarea de sisteme complete de invelitori cu tigla metalica, tigla ceramica, tigla din beton, a ferestrelor de mansarda, cosurilor de fum si a accesoriilor pentru acoperisuri.
Contact
sistemele complete pentru acoperisuri Braila Tulcea
Top phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram