Braila SHOWROOM
Ramnicu Sarat 86F
Tulcea SHOWROOM
Isaccei 3 km.4

SAKRAL - ARTICOLE

Sakral > Sakral > Din ce cauza se onduleaza tiglele?

Din ce cauza se onduleaza tiglele?

Publicat: 29 iunie 2015

De-a lungul timpului tiglele acoperisului dumneavoastra incep sa se onduleze.. Daca acest lucru se intampla, poate fi nevoie de actiune rapida. Daca sunt lasate nefixate, tiglele s-ar putea deteriora si desprinde. Aceste acoperisuri sunt foarte sensibile la vant.

Exista mai multe cauze pentru care tiglele se indoaie si este foarte important sa le stiti pentru a impiedica acest lucru.

1. Tiglele se pot ondula atunci cand sunt expuse la cicluri umede si uscate continue. In acest timp, umiditatea se acumuleaza in interiorul tiglelor facandu-le sa se aplece incet. Acest lucru slabeste materialul si il face sa se onduleze usor.

2. Pe timpul iernii zapada sau gheata se poate acumula pe acoperis, de asemenea, exista si scaderi bruste de temperatura, toate acestea cauzand tiglele sa se indoaie. Pe timpul iernii, neincalzirea podului sau mansardei participa la acest proces de ondulare, dar si caldura prea puternica din interior cu racoarea de afara pot participa la acest fenomen.

3. Tiglele se pot ondula si din pricina ventilatiei necorespunzatoare. Cand acoperisul nu este ventilat in mod corespunzator, caldura si umiditatea pot fi prinse sub ea. Pe masura ce timpul trece, poate afecta incet acoperisul si poate slabi structura sa.

4. Tiglele se pot andula si cand acestea nu sunt prinse corespunzator.

In cele mai multe cazuri, ondularea tiglelor apare din pricina ventilatiei necorespunzatoare, dar cel mai bine este sa verificati cu constructorul dumneavoastra.

Sakral

comercializarea de sisteme complete de invelitori cu tigla metalica, tigla ceramica, tigla din beton, a ferestrelor de mansarda, cosurilor de fum si a accesoriilor pentru acoperisuri.
Contact
sistemele complete pentru acoperisuri Braila Tulcea
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram