Braila SHOWROOM
Ramnicu Sarat 86F
Tulcea SHOWROOM
Isaccei 3 km.4

SAKRAL - ARTICOLE

Sakral > Sakral > Cum alegi echipa de montatori?

Cum alegi echipa de montatori?

Publicat: 1 iulie 2015

Inainte de a apela la orice echipa de montaj, fie ca este dealer-ul autorizat de comercializare a sistemelor complete de acoperis, fie ca este o firma specializata de montatori, trebuie sa ai in vedere cateva aspecte:

1. Dealerul de sisteme complete de acoperis sau montatorul sa fie autorizati.

2. Asigurati-va de calitatea materialelor folosite! Cereti certificate de calitate și de garantie de la firmele cu care decideti sa colaborati.

3. Verificati ce grosime are tabla din care s-au confectionat tigla metalica si accesoriile necesare acoperisului dvs. Calitatea acestor materiale cresc pretul unei lucrari, dar va ofera confortul si siguranta unei lucrari trainice!

4. Analizati cu atentie gradul de finisare a produselor, acestea sunt genul de detalii care fac diferenta intre o lucrare de calitate si una superficiala.

5. Optati pentru firme experimentate! Calitatea si siguranta lucrarii va pot fi oferite de echipe de meseriasi care pot face dovada experientei lor. Alegeti responsabil!

6. Cereti sa vedeti mostre de tigla metalica si lucrari realizate de echipa pe care ati decis sa o alegeti. Verificati daca modelul dorit de dumneavoastra apartine furnizorului pe care l-ati ales si a mai fost executat cu succes de echipa aleasa.

7. Verificati daca toate serviciile si taxele sunt incluse: masuratori, transport, montaj, tva. Veti gasi site-uri cu informatii trunchiate, care va pot crea iluzia unei lucrari ieftine si de calitate.

8. Echipa de montatori respecta normele de protectie a muncii.

 

Sakral

CONSULTANTA
Asiguram consultanta in vederea gasirii solutiilor optime pentru acoperisul dvs:
- va explicam posibilitatile tehnice de realizare,
- va sfatuim in ceea ce priveste stilul dorit,
- va propunem solutii care sa se poata realiza in limitele bugetului pe care il aveti alocat.

Consultanta se face gratuit la noi la sediu sau online. Este suficient sa ne trimiteti pe e-mail planuri acoperisului dvs sau masuratori efectuate de dvs, insotite de o scurta descriere a ceea ce doriti.

Consultanta pe santier/la lucrare se realizeaza contra cost. Aceasta suma asigura costurile de deplasare pentru specialistul nostru, se factureaza si se va scadea ulterior din valoarea lucrarii, daca contractati lucrarea cu noi.

MASURATORI
Dupa ce ati agreat oferta noastra de pret, un specialist din firma se va deplasa la locuinta dumneavoastra si va realiza masuratori exacte, pentru executie.

TRANSPORT
Ne deplasam oriunde in tara, pentru masuratori si montaj. Contravaloarea serviciului de transport este direct proportionala cu distanta parcursa pana la dumneavoastra.

EXECUTIE SI MONTAJ
Ne-am fidelizat echipele de muncitori; in acest fel, executia si montajul lucrarilor noastre sunt realizate de meseriasi cu experienta de peste 10 ani in montajul acoperisurilor de tigla metalica, ceramica sau din beton.

PRETURI
In preturile produselor noastre se regasesc serviciile de masuratori, transport.
Executam lucrari in toata tara, dar preturile pentru transport cresc direct proportional cu distanta la care se afla lucrarea.
Pentru lucrari in afara oraselor în care avem sedii, care necesita cazarea echipei de montatori, se percep preturi separate pentru cazare si diurna.
Preturile acoperisurilor difera in functie de tipul de sarpanta pe care sunt montate. Pentru un acoperis intr-o sungura apa, pretul va fi mult mai mic decat pentru un acoperis în mai multe ape. De asemenea, pretul difera și în funcție de tipul de material pe care dvs. il alegeti.

Cereti o oferta personalizata! Trimiteti-ne planul acoperisului si/sau masuratori efectuate de dvs si va vom face o oferta personalizata, tinand cont de tipul acoperisului, de modelul ales, de locatia si de dimensiunea lucrarii.

 

Sakral

comercializarea de sisteme complete de invelitori cu tigla metalica, tigla ceramica, tigla din beton, a ferestrelor de mansarda, cosurilor de fum si a accesoriilor pentru acoperisuri.
Contact
sistemele complete pentru acoperisuri Braila Tulcea
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram