Braila SHOWROOM
Ramnicu Sarat 86F
Tulcea SHOWROOM
Isaccei 3 km.4

SAKRAL - ARTICOLE

Sakral > Sakral > Ce trebuie sa stii inainte de a cumpara o scara acces pod

Ce trebuie sa stii inainte de a cumpara o scara acces pod

Publicat: 30 iunie 2015

Daca ai de gand sa incepi sa folosesti podul ai nevoie in primul rand de o scara de acces. Acestea vin de obicei pre-asamblate sau le poate monta distribuitorul de la care le achizitionati. Daca urmaresti cu atentie indicatiile de asamblare, montarea poate dura maxim 2 ore.

In continuare va prezentam cateva sfaturi, idei, de ce anume trebuie sa stii inainte de a face o astfel de achizitie.

Pe langa calitate, brand si pret, mai sunt si alti factori la care trebuie sa fii atent, spatial pe care il ai la dispozitie pentru scara, daca doresti ca scara sa se stranga sau sa fie fixa si multe altele.

In primul rand ne gandim la spatiu. Scarile de acces pod sunt menite sa se potriveasca incadrarii deja existente din tavan, preferabil trebuie putin marita. De cele mai multe ori aceste rama scarilor de acces se potriveste, dar daca acest lucru nu este posibil trebuie largit accesul. De asemenea, ai mare grija la partea de jos a scarilor, sa nu alunece cand acestea sunt deschise.

Tipul de rama este foarte important. Podeaua podului este de cele mai multe ori formata din capriori de cherestea care nu ar trebui taiati, deci incadrarea ramei ar trebui facuta intre acestia. Daca totusi nu ai spatiu destul intre capriori apeleaza la ajutorul unui specialist.

Lungimea si greutatea scarilor de acces pod este la fel de importanta. Acestea se pot achizitiona pe diferite lungimi asa ca aveti grija la masuratori. De asemenea, aceste scari se pot gasi si cu diferite greutati, daca sustine mai multa greutate este mai rezistenta. Preferabil ar fi sa achizitionati o scara care poate sustine cea mai grea persoana din casa plus inca ceva.

Materialul scarilor de acces pod poate fi aluminiu, fier sau lemn.

Ai grija la cap! Doar nu vrei sa te dai cu capul de rama scarilor de fiecare data cand urci in pod, mai ales daca ai si ceva de dus. Ar fi de preferat ca rama sa fie cu o deschidere cat mai mare.

Scarile de acces pod pot fi surse importante de pierdere a caldurii, dar acest lucru se poate rezolva cu ajutorul unei spume in jurul ramei.

 

Vezi oferta Sakral de Scari Acces Pod sau apeleaza la un consultant Sakral.

Sakral

comercializarea de sisteme complete de invelitori cu tigla metalica, tigla ceramica, tigla din beton, a ferestrelor de mansarda, cosurilor de fum si a accesoriilor pentru acoperisuri.
Contact
sistemele complete pentru acoperisuri Braila Tulcea
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram