Braila SHOWROOM
Ramnicu Sarat 86F
Tulcea SHOWROOM
Isaccei 3 km.4

SAKRAL - ARTICOLE

Sakral > Sakral > Aveti grija la ce depozitati in mansarda/pod

Aveti grija la ce depozitati in mansarda/pod

Publicat: 24 iunie 2015

Daca v-ati apucat de curatenie sau doar vreti sa rearanjati podul sau mansarda aveti grija ce anume si unde depozitati. Daca nu aveti podul sau mansarda incalizite aveti mare grija la lucrurile pe care vreti sa le stocati.

Ce anume se poate depozita fara probleme intr-o mansarda/pod neclimatizat

In primul rand, articolele de sezon (decoratiuni de Craciun, unelte de camping, mobilier de gradina), obiecte din sticla si metal ca oale si chiar tigai care pot supravietui tuturor fluctuatiilor de temperatura.

Ce anume nu putem stoca intr-o mansarda/pod neclimatizat

In primul rand nu ar fi indicat sa stocam fotografii, casete video, cd-uri sau orice din hartie. De asemenea, nici electronice, chiar daca nu le mai folosim, lumanari sau mancare, decat daca este conservata.

Inainte de a incepe stocarea in mansarda/pod asigurati-va ca aceasta poate rezista la greutatile tuturor lucrurilor pe care vreti sa le depozitati. Daca aveti multe cutii nu uitati sa le etichetati pentru a nu cauta acul in carul cu fan.

 

 

Sakral

comercializarea de sisteme complete de invelitori cu tigla metalica, tigla ceramica, tigla din beton, a ferestrelor de mansarda, cosurilor de fum si a accesoriilor pentru acoperisuri.
Contact
sistemele complete pentru acoperisuri Braila Tulcea
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram