Braila SHOWROOM
Ramnicu Sarat 86F
Tulcea SHOWROOM
Isaccei 3 km.4

SAKRAL - ARTICOLE

Sakral > Sakral > Castiga un montaj gratuit de la Ruukki

Castiga un montaj gratuit de la Ruukki

Publicat: 3 iulie 2015

Orice sistem de acoperis Ruukki achizitionat in perioada 1 iulie-15 decembrie anul curent iti poate aduce un montaj gratuit.
Inscrierea in campanie se realizeaza in perioada 1 iulie – 15 septembrie 2015. Castigatorii vor fi desemnati in data de 30 septembrie 2015, prin tragere la sorti.
Tot ce trebuie sa faci este sa achizitionezi un sistem de acoperis Ruukki realizat din tigla metalica sau tabla plana din clasele de calitate Ruukki 30, Ruukki 40 si Ruukki 50 Plus si sa te inscrii pe site-ul Ruukki. Sistemul de acoperis cuprinde: invelitoare – tigla metalica sau plana cu orice model sau orice culoare, sistem de jgheaburi si burlane si elemente de fixare si etansare.
Castigatorii acestei campanii de la Ruukki vor beneficia de cate un voucher valoric pe care il vor utiliza exclusiv pentru a deconta serviciile de montaj aferente sistemului complet de acoperis Ruukki achizitionat de la unul din distribuitorii Ruukki.
Montajul gratuit se acorda pentru 3 sisteme de acoperisuri Ruukki achizitionate in perioada 1 iulie – 15 decembrie 2015, de la partenerii distribuitori Ruukki.
Cu sistemele de acoperisuri Ruukki, casa ta este protejata pentru zeci de ani. Alege Ruukki si vei beneficia de un acoperis de calitate, ce nu-ti va da batai de cap pe viitor. Contacteaza-ne si te vom consilia in toate etapele, de la proiect pana la montajul noului tau acoperis Ruukki.
Vezi oferta de sisteme complete de acoperis Ruukki si inscrie-te la concurs. Mult succes!

Sakral

comercializarea de sisteme complete de invelitori cu tigla metalica, tigla ceramica, tigla din beton, a ferestrelor de mansarda, cosurilor de fum si a accesoriilor pentru acoperisuri.
Contact
sistemele complete pentru acoperisuri Braila Tulcea
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram