Braila SHOWROOM
Ramnicu Sarat 86F
Tulcea SHOWROOM
Isaccei 3 km.4

SAKRAL - ARTICOLE

Sakral > Sakral > Alege culoarea potrivita pentru acoperisul tau

Alege culoarea potrivita pentru acoperisul tau

Publicat: 2 iunie 2015

Acoperisul este cel mai important element al unei constructii. Stiind ce culoare sa aibe, acesta va asigura aspectul potrivit si protectia necesara pentru climatul in care va aflati. Acesta va rezista foarte mult timp si poate fi potrivit pentru orice fel de stil arhitectural.

In primul rand trebuie sa tinem cont de climatul zonei in care locuim, culoarea tiglelor va fi aleasa special. Unele culori pot ridica temperatura din pod/mansarda chiar si cu 10-15 grade, de aceea trebuie sa alegem culori deschise, calde care sa nu lase caldura sa intre. Culorile inchise, intunecate sunt foarte potrivite pentru zonele reci, acestea se incalzesc de la soare si ajuta zapada/gheata de pe acoperis sa se topeasca mai repede.

Incearca sa alegi culoarea tiglei dupa culorile peretilor exteriori, caramizi sau lemn, depinde din ce este construita casa. De exemplu, tiglele de culoare gri inchis sau negre merg foarte bine cu casele gri sau albastre; tiglele maro sau crem inchis merg foarte bine cu constructiile crem sau cafenii. Daca doriti un aspect mai traditional folositi tigle gri inchis sau negre la o constructie alba. Verdele, rosul sau galbenul dau mai multe flexibilitate in alegerea culorii tiglelor, de exemplu, maro, gri sau chiar negru.

Ganditi-va la ce ati dori sa spuna casa dumneavoastra. Culorile neutre, bronz, crem, maro, negru, gri sau argila sunt sigure si raman la fel foarte multi ani la rand. Daca vreti sa fiti mai in pas cu moda folositi combinatii de tonuri diferite, maro cu un amestec de bleu, negru sau gri. Dar nu uitati sa va consultati cu constructorii de acoperisuri inainte sa faceti aceste alegeri. Culorile contrast evidentiaza mai mult caracteristicile casei, pe cand cele neutre tind sa ascunda defectele.

Creati iluzia perfecta. Culorile inchise tind sa faca locuintele mai mici, pe cand cele deschise mai mari si mai spatioase.

Ganditi-va la vecini atunci cand puneti acoperisul. Nu uitati sa verificati daca alegerea dumneavoastra in materie de acoperis nu va schimba aspectul zonei in care locuiti, exista anumite zone care nu permit orice fel de culori. Daca nu exista totusi nici un fel de regula, ganditi-va totusi cum ar arata culoarea aleasa de dumneavoastra pe langa celelalte case.

Accentuati stilul arhitectural al casei dumneavoastra. De exemplu, o casa in stil spaniol ar arata foarte bine cu tigle rosiatice, ceramice. Incercati sa va plimbati si prin alte zone de case pentru a va inspira in alegerea stilului casei dumneavoastra.

Explorati varietatea larga de materiale pentru acoperisul dumneavoatra. Tiglele ceramice, indiferent de nuanta adauga un stil traditional casei dumneavoastra. Tiglele din beton sunt mai costisitoare dar culorile lor rezista mai mult timp. Cele din metal dau casei un aspect mai distinct. Astazi insa, se pot gasi tigle metalice care sa semene cu lemnul sau sa aibe adaosuri de pietre naturale care ii dau o rezistenta in timp mult mai mare decat la celelalte.

Sakral

comercializarea de sisteme complete de invelitori cu tigla metalica, tigla ceramica, tigla din beton, a ferestrelor de mansarda, cosurilor de fum si a accesoriilor pentru acoperisuri.
Contact
sistemele complete pentru acoperisuri Braila Tulcea
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram