Braila SHOWROOM
Ramnicu Sarat 86F
Tulcea SHOWROOM
Isaccei 3 km.4

SAKRAL - ARTICOLE

Sakral > Sakral > Alege accesoriile potrivite ferestrei de mansarda

Alege accesoriile potrivite ferestrei de mansarda

Publicat: 9 decembrie 2015

Ferestrele de mansarda sunt solutia optima folosita in constructiile moderne. Acestea lumineaza interiorul incaperii, ofera panorama si asigura aerisirea mansardei. In functie de tipul de spatiu si de cerintele fiecaruia, poate fi aleasa fereastra de mansarda potrivita pentru orice incapere. Dar exista momente in care nu dorim atat de multa lumina sau atat de multa caldura, asa ca apelam la diversele accesorii pentru acestea.

 

Ruloul exterior parasolar

Acesta controleaza lumina sau caldura din mansarda impiedicand razele solare sa atinga fereastra, reducand aportul de caldura cu pana la 73%. Mentine incaperea racoroasa, protejand impotriva caldurii. Este creat dintr-un material transparent, de tip plasa si se monteaza foarte usor din interior.

Mai multe detalii despre Ruloul exterior parasolar Velux poti gasi aici.

 

Ruloul Duo

Acest rulou este creat in sistem 2 in 1: intuneric si control al luminii. Se opereaza pe sine glisante si are o pozitionare flexibila. Il poti gasi in 24 de culori opace in combinatie cu un rulou plisat alb. Ruloul Duo Velux are un design modern potrivit perfect ferestrei de mansarda si se monteaza foarte rapid datorita sistemului unic Pick&Click®.

Mai multe detalii despre Ruloul Duo Velux poti gasi aici.

 

Plasa impotriva insectelor

Indiferent de anotimp insectele reusesc sa ne calce pragul prin ferestre sau usi deschise asa ca Velux a creat plasa impotriva insectelor dintr-un material durabil, transparent, de tip plasa care nu obstructioneaza privelistea, ofera o buna vizibiltate catre exterior. Aceasta se ruleaza pe sine glisante din aluminiu, fiind foarte usor de operat, iar cand nu este folosita se ruleaza integral in caseta discreta din partea de sus.

Mai multe detalii despre Plasa impotriva insectelor Velux poti gasi aici.

 

Ruloul plisat, pe sine glisante

Ruloul plisat VELUX este o modalitate eleganta de a crea atmosfera intima si confortabila in casa, adaugand efecte de lumina difuza si culoare fiecarei incaperi. Operarea pe sine glisante ofera flexibilitate in pozitionarea ruloului pe fereastra. Potriveste barele de operare de sus si de jos asa cum iti doresti si bucura-te de lumina atenuata a sparelui, fara sa iti fie obstructionata intreaga priveliste. Ruloul plisat VELUX incalzeste atmosfera in camera. Cantitatea de diminuare a luminii difera in functie de culoarea ruloului (20 de culori si modele diferite).

Mai multe detalii despre Ruloul plisat Velux poti gasi aici.

 

Sakral

comercializarea de sisteme complete de invelitori cu tigla metalica, tigla ceramica, tigla din beton, a ferestrelor de mansarda, cosurilor de fum si a accesoriilor pentru acoperisuri.
Contact
sistemele complete pentru acoperisuri Braila Tulcea
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram