Braila SHOWROOM
Ramnicu Sarat 86F
Tulcea SHOWROOM
Isaccei 3 km.4

Tigla metalica Impro ALFA

Sakral > Produse > Țiglă metalică > Impro > Tigla metalica Impro ALFA
Tigla metalica Impro ALFA Braila si Tulcea

Tigla metalica Impro ALFA

Valorile estetice, uşurinţa de montare şi gama variată de accesorii adiţionale fac din ALFA® ţigla recomandată de cele mai multe ori de către profesionişti.
Există posibilitatea de alegere a lungimii modulului: 350 sau 400 mm.

POLIESTER Standard [RAL]

Peliculă organică de bază cu o grosime de 25 µm. Suprafaţa acesteia este uniformă, netedă: strălucitoare sau metalizată. Material cu o utilizare foarte largă. Disponibil într-o gamă largă de culori descrise cu ajutorul indexului de mostre universal RAL.

Perioadă de garanţie: 10 de ani*

* Condițiile detaliate ale garanției sunt definite în certificatul de garanție

HERCULIT® [HC]

Este un strat de acoperire elaborat într-o colaborare strânsă cu un producător de frunte de lacuri pentru cele mai bune combinate siderurgice din Europa. Studierea de lungă durată a straturilor de aco-perire întrebuințate până acum și monitorizarea nevoilor clienților, cu luarea în considerare în special a nevoilor tinichigiilor, ne-a permis să concentrăm atât de multe avantaje diverse într-un singur produs. HERCULIT® reprezintă un poliester întărit cu poliuretani cu o rezistență ridicată la toate tipurile de de-teriorări mecanice și grosimea de 35 μm.

Perioadă de garanţie: 40 de ani, pentru ZET® 55 de ani*

MAT 35 Standard [TK]

Tablele din oțel cu strat de acoperire metalic din zinc aplicat pe ambele părți, strat de acoperire anticoroziv, precum și strat de acoperire organic decorativ aplicat pe o singură parte. Avantajele acestora reprezintă rezistența ridicată la deteriorările mecanice și la coroziune, capacitatea perfectă de formare, precum și valorile estetice înalte. Această tablă este acoperită cu un strat organic mat cu o factură granulată de 35 μm, accesibilă în 9 culori cu posibilitatea de furnizare a culorilor în afară de cele ale modelului de bază.

Perioadă de garanţie: 15 de ani, pentru ZET® 30 de ani*

MAT 35 ZM [TKep]

Produs vizual identic cu varianta MAT35 Standard. Se diferențiază de aceasta prin stratul de acoperire de protecție modernizat - a fost întrebuințat un aliaj inovator de zinc și magneziu (ZM). Efectul îl constituie creșterea semnificativă a rezistenței la coroziunea albă și roșie în mediul C3.

Perioadă de garanţie: 30 de ani*

* Condițiile detaliate ale garanției sunt definite în certificatul de garanție

-

Caracteristici tehnice

Gama Culori

Specificații tehnice

Lăţimea efectivă: 1100 mm
Lăţimea totală: 1183 mm
Lungimea modulului: 350/400 mm
Lungimea foii max: 6110 mm
Grosimea tablei: 0,5 mm
Înălţimea profilului: 38/43 mm
Înălţimea reliefului imprimat în tablă: 15/20 mm
Greutatea: ~5 kg/m2

Contacteaza un agent Sakral

Sisteme complete de invelitori cu tigla metalica,
tigla ceramica, tigla din beton in Braila si TULCEA
0339.115.139
Contact

Sakral

comercializarea de sisteme complete de invelitori cu tigla metalica, tigla ceramica, tigla din beton, a ferestrelor de mansarda, cosurilor de fum si a accesoriilor pentru acoperisuri.
Contact
sistemele complete pentru acoperisuri Braila Tulcea
Top phone-handsetchevron-leftchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram