Tigla metalica cu piatra naturala Decra Elegance

Tigla metalica Decra Elegance

Tigla metalica Decra Elegance vine în întâmpinarea celor care apreciază rafinamentul suprafeţelor satinate în culori pastelate sau exclusivismul unor culori intense, strălucitoare. Gama largă de culori unice precum şi finisajul suprafeţei modelului Decra Elegance conferă un caracter exclusivist acoperişului casei tale. Eleganţă perfect adaptată stilului tău şi personalizată în funcţie de arhitectura mobilului. Această învelitoare este acoperită cu o pulbere electrostatică care prin consolidare termică devine super durabilă şi oferă cea mai bună rezistenţă la radiaţiile UV.

Finisajul superlucios al modulului Decra Elegance High Gloss furnizeaza o oportunitate unica de a explora si exploata integritatea fluida a otelului. Modulele Decra Elegance sunt proiectate sa asigure un finisaj economic si atractiv pentru toate acoperisurile cu panta de cel putin 12°. Sistemul, disponibil in 2 culori superlucioase, consta din module de otel cu galvanizare de calitate, vopsite in camp electrostatic printr-un procedeu unic pe piata, care consta in 4 faze tehnologice.

Finisajul satinat modulului Decra Elegance Satin simuleaza cu succes suprafata fina, usor poroasa a tiglelor ceramice. Modulele Decra Elegance Satin sunt proiectate sa asigure un finisaj economic si atractiv pentru toate acoperisurile cu panta de cel putin 12°. Sistemul, disponibil in 4 culori satinate, consta din module de otel cu galvanizare de calitate, vopsite in camp electrostatic printr-un procedeu unic pe piata, care consta in 4 faze tehnologice.

ELEGANCE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gama de culori

Tigla metalica Decra Elegance High Gloss

 

Decra-Elegance High Gloss

Tigla metalica Decra Elegance Satin

 

Decra Elegance Satin

Contacteaza un agent Sakral pentru oferta de pret Tigla metalica Decra Elegance.

| Etichete: •