decra-elegance-tile-gloss

Tigla metalica Decra Elegance Acustic S

Astazi, tigla metalica (numita si tabla tip tigla sau acoperis metalic) este materialul preferat pentru acoperirea cladirilor rezidentiale. Cu siguranta, tigla metalica de calitate superioara ofera multiple avantaje fata de tigla ceramica sau alte solutii traditionale, insa, pentru fi siguri ca faceti alegerea potrivita, este bine sa va informati corespunzator inainte de inceperea acestui proiect.

Evident, veti gasi si argumente contra folosirii sistemelor de invelitori din tigla metalica, cum ar fi lipsa izolatiei fonice; Decra Elegance Acoustic rezolva insa acest neajuns prin adaugarea unui material izolator fonic obtinand performante similare cu tigla ceramic sau din beton. Aceste sisteme speciale de acoperis din tigla metalica de cea mai buna calitate, cum este Decra Elegance, nu vin numai cu caracteristici de performanta deosebita, dar in plus inlatura toate neajunsurile semnalate in timp la sistemele de invelitori conventionale.

Chiard aca este cu mult mai usoara, datorita sistemului de fixare perpendicular pe directia de smulgere Tigla Decra Elegance rezista la vant pana la viteze mult mai mari decat tigla de ceramica sau de beton.

ELEGANCE ACUSTIC 2 TEHNIC

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GAMA DE CULORI

Tigla metalica Decra Elegance High Gloss

 

Decra-Elegance High Gloss

Tigla metalica Decra Elegance Satin

 

Decra Elegance Satin
| Etichete: •