Tigla metalica cu piatra naturala Decra Octava (2)

Tigla metalica cu piatra naturala – Decra Galba

Bazandu-se pe o tehnologie noua si in acelasi timp simplificata, tigla Icopal Galba vine intr-o forma cu dimensiuni ample, perfecta pentru acoperisurile cu suprafete generoase. Forma de arc de cerc a bazei reuseste sa rupa monotonia suprafetelor de mari dimensiuni prin sinuozitatile inedite repetitive. Gama de culori vine in intampinarea tendintelor actuale reusind sa satisfaca cele mai diverse solicitari. Succesul de care se bucura acest model la nici doi ani de la lansare vorbeste cat se poate de elocvent despre avantajele si raportul calitate pret pe care le ofera Icopal Galba.

Tiglele robuste si durabile Icopal Galba au o greutate de numai 6,7 kg / mp adica numai 1/6 din greutatea unei invelitori traditionale din ceramica sau beton care are minim 45 kg/mp. Se obtine prin urmare o scadere a incarcarilor statice cu minim 37 kg/mp!

Daca luam in considerare greutatea finisajului interior, a termoizolatiei si a unui eventual sistem solar (pana la 25 kg/mp) devine foarte clar cat de importanta este scaderea greutatii proprii a invelitorii in cadrul unui proces de renovare/reabilitare/modernizare.

Greutatea redusa a tiglei Icopal Galba compenseaza macar partial daca nu in intregime incarcarile suplimentare survenite in astfel de cazuri in care structura sarpantei poate avea chiar si cateva zeci de ani. Putem spune fara echivoc ca acest model raspunde intru totul nevoilor actuale de eficientizare a modului in care este folosit spatiul de sub acoperis fiind o invelitoare de cea mai buna calitate si totodata solutia in cazul incarcarilor suplimentare aparute in procesul de mansardare.

Structura tiglei Icopal Galba

 

stratificare galba

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GAMA DE CULORI

culori galba

| Etichete: •