Rama de etansare individuala pentru invelitori ondulate (model EDW)

Rama de etansare Velux – model EDW

Rama de etansare individuala pentru invelitori ondulate Velux (model EDW)

  • Rama este obligatorie pentru montajul ferestrei in acoperis si reprezinta sistemul de colectare si conducere a apei prin canalele de scurgere laterale din jurul ferestrei, pentru o etansare perfecta. Alegeti corect a rama in functie de dimensiunea ferestrei, tipul de învelitoare (plata sau profilata) si instalarea individuala sau in combinatii a ferestrelor.
  • Recomandata pentru invelitori ondulate cu o grosime totala de maxim 120 mm (2 x 60 mm)
  • Pentru instalarea individuala se alege rama individuala (cod EDW) pe dimensiunea ferestrei alese.
  • Pentru instalarea ferestrei cu această ramă, golul din acoperis trebuie sa fie mai mare fata de dimensiunile ferestrei cu 4-6 cm pe latime si cu 4,5 cm pe inaltime.

 

Noua ta fereastră de mansardă VELUX trebuie să fie montată împreună cu o ramă de etanșare. Ramele noastre sunt fabricate cu precizie pentru a se potrivi fiecărei ferestre de mansardă VELUX și pentru a asigura etanșeitatea la apă între fereastră și materialul învelitorii. Sunt create pentru drenarea sigură și eficientă a apei și sunt disponibile în diferite versiuni pentru a se potrivi diferitelor tipuri de învelitori și combinații de ferestre.

 

Contacteaza un agent Sakral pentru oferta de pret Rama de etansare individuala pentru invelitori ondulate Velux (model EDW).

| Etichete: •