Ferestre Fakro cu articulare supremediana

Ferestre Fakro cu articulare supremediana

Pivotarea ferestrelor la o inaltime mai mare (deasupra liniei mediane), ajutata de sistemul performant de balamale (patent FAKRO), permite ca partea de jos sa ofere avantajele ferestrelor cu dubla articulare, in timp ce partea de sus ofera o luminare suplimentara. Cerceveaua se deschide si poate sa ramana in orice pozitie pana la unghiul de 45 grade. Sunt singurele ferestre de mansarda de pe piata care raspund cerintelor normei DIN 5034-1 in conditiile montarii pe un acoperis cu panta cuprinsa intre 39 si 43 grade. Conform DIN 5034-1 (referitoare la iluminatul incaperilor), dupa instalare, partea inferioara a vferestrei trebuie sa fie situata la o inaltime de minin 95cm de podea, iar partea superioara la o inaltime de minim 220cm.
Manerul de operare montat in partea de jos a ferestrei permite operarea usoara. Manerul asigura si blocarea in doua pozitii de intredeschis.
Clapeta de aerare V40P cu reglare automata.
Lemn de pin de cea mai buna calitate, stratificat si impregnat cu fungicid in vid. Lemn lacuit in doua straturi cu lac acrilic ecologic.
Ferestrele si pot roti in jurul articulatiei pana la 160 grade in vederea curatarii geamului exterior.
Rezistenta sporita la efractii – sistem topSafe
Gama larga de accesorii interioare.

 

Contacteaza un agent Sakral pentru oferta de pret Ferestre Fakro cu articulare supremediana.

| Etichete: •