Aplică interioară semnată Ross Lovegrove pentru tunel solar VELUX (model ZTB) (1)

Aplica interioara Velux- model ZTB

Aplică interioară semnată Ross Lovegrove pentru tunel solar VELUX (model ZTB)

 

100% lumină naturală; 0% electricitate. Semnată de celebrul designer Ross Lovegrove, aplica este disponibilă atât pentru tunelul solar cu tub flexibil cât și tub rigid.

Potenţialul luminii naturale şi ideea de puritate au constituit sursa de inspiraţie pentru designerul Ross Lovegrove în crearea aplicii pentru tunelul solar VELUX. După cum ne-a mărturisit, Lovegrove a simţit o afinitate imediată cu produsul despre care spune că este „uman, democratic şi inovativ”.

Iluminând natural spaţiile unde lumina ar fi imposibil să pătrundă, tunelul solar VELUX are un profil exterior similar unei ferestre de mansardă prin care lasă loc luminii să intre. Tubulatura fixată între acoperiş si tavan amplifică lumina, relectând-o şi difuzând-o în spaţiul dorit printr-o aplică amplasată în plafon. Lovegrove, care semnează noul design al aplicei, a reuşit sa redea prin forma acesteia simplitatea luminii naturale, aducând „ un moment de iluminarea acasă”.

În esenţă, aparatul lui Lovegrove aduce la interior o lumină caldă şi difuză reflectată de un glob luminos care pulsează după ritmul luminii solare de afară. Intensitatea luminii poate fi reglată prin ajustarea lungimii cablului de oţel care determină deplasarea pe verticală a corpului suspendat, fiind primul aparat de iluminat natural cu reglarea distribuţiei luminoase.

 

Contacteaza un agent Sakral pentru oferta de pret Aplică interioară semnată Ross Lovegrove pentru tunel solar VELUX (model ZTB).

| Etichete: •